Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jes pa da mi skinu 2 km kredita..
pa nemoj slati poruku. Otiđi na njihovu stranicu (link u članku), unesi ime, prezime i JMBG. Dobit ćeš svoje glasačko mjesto odmah.
...ja pito..kae telefon "matora komunjaro, tvojih nema na listama"...
ahahahahhahaha
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moja.aplikacija.cfmbltqnoukfxqyduidq
Kako je lijepo da nemislis o izborima i za koga ćeš glasati. Ni iz đepa ni u đep. Neka je slavljen Allah subhane wa ta'alla koji me je uputio na pravi put. Moje je da se uhvatim lopate i krampe lol, da radim i čekam smrt.
A koliko košta poruka?
I ja se to pitam...
Da li se moze glasati sa starom licnom koja je istekla, jer ovi namjerno ili nenamjerno nesposobni iz CIPSA mi ni poslije dva mjeseca od podnosenja zahtjeva nisu izdali novu licnu? Kao imaju neke tehnicke probleme.
Ja imam isti problem, ali srećom imam važeći pasoš. Ako imaš pasoš, vozačku ili uvjerenje o državljanstvu ne starije od šest mjeseci, nebi trebalo da imaš problema pri glasanju.
Jesil siguran da moze uvjerenje o drzavljanstvu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
OS Osman Nakas - Sarajevo :D
Taktičko glasanje: ako stranka koja vam ne odgovara ima najviše šanse da dobije izbore, onda toj stranki treba *ukrasti* glas, glasajuci za prvog njenog konkurenta ! Neizlazak na izbore je kao da ste dali glas protivniku. Zato treba izaći i protivniku oteti ili ukrasti glas. Cak i ako je glavni konkurent toj stranki koju ne volite isto neko kome niste privrženi, taktičkim glasanjem bira se manje zlo. Ili u najgorem slučaju glasate za bilo koga drugog, možda za ekološku partiju, ili za Joga-stranku, ili koga god drugog kako bi se protivničkoj partiji koja juriša na pobjedu oteo glas. Taktičko glasanje ima efekta. Ako ništa drugo, čak i ako omražena partija ja pobjedi, barem joj se oduzelo nekoliko mjesta u parlamentu. I to je dobro. Takticko glasanje za bolju buducnost. Taktickog glasanja boje se svi koji jurisaju na pobjedu. Ako ne znas za koga glasati, onda glasaj takticki da otmes glas onima koje ne volis. Izadji i glasaj !
Upravo to. Teško da možemo izabrati nekoga dobrog, jer u svakoj stranci ima kompromitiranih kandidata. Ali barem možemo izabrati manje zlo. Prazan listić je poziv na manipulaciju.
Fahrudin Radoncic !
UJEDINJENI IDEMO RADITI JER JE U JEDINSTVU SNAGA(slogan DON FAHRE nije ni bitan) IDEMO BOSNJACI IDEMO POBJEDITI NA IZBORIMA JEDINO AKO GLASAMO ZA SDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vozi Passat, slusaj Cecu, glasaj za SDA
ambasada u washingtonu
Ja glasam za kafanu i marihuanu
samo Chuck Norris..............
https://www.youtube.com/watch?v=5VYsZ9fuACw
General Sefer Halilović !!!!!