Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DOSTA JE VIŠE I VAS I VAŠIH S.R.A.NJ.A.
laž,laž i samo laž...Znate li vi raditi išta drugo osim lagati.To vidim radite perfektno:)
koji demagozi... i tako ukrug i naokolo od 90te pa naovamo... ma bjazi...
Ne znam samo, da li normalan covjek moze ovo reci, nema dalje, fuj, je preslaba rijec. Nemaju nistida, ni ljudskosti, ni dostojanstva, nista. Ovo je nesto najgore sto nam se moze desiti da ostane SDA.
OTKAZ SDA! 15 godina je dosta, a i onih 5 koje ste nam servirali svojom huskatorskom politikom!
SPOJILI NE SPOJIVO VJERU I NEVJERU.
Ovu strategiju je radio sulejman tihic zajedno sa svojim expertima sadikom ahmetovicem i adilom osmanovicem. Poluga preko koje zele da ostvare ovu istorijsku ideju je Bakir. Glas za Bakira je glas za sulju cudotvorca (zbog njegovih ideja svima nam je bolje) ffffffffffffffffuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj. p.s. trazim posao 10 god. kako sam se vratio nakon vasih obecanja
Lafo hoćeš svojoj kući a boga moliš da se to ne desi.Oćito si preko stranačko zemljaške veze zaposlen pa aplaudiraš na ovom sajtu za stranku koja je napravila najviše štete svojim građanima.
Konacno neko i da misli na nas koji smo istjerani iz nasih domova. Hvala SDA!
Haj neka se neko i nas sjetio, glasam za SDA
Boli vas ona stvar za nezaposlene....naravno ima tu i istine....zaposliti će te svoje bratiće, sestriće, sinove, zetove....kao što radi npr.ministrica obrazovanja TK Suljkić...ona samo svoje šalje na radna mjesta širom TK...pametna žena....dok je nas budala koji glasamo za ovu bandu u SDA....
Pa ostalo im jos da dignu lovu na osnovu realizacije povratka pa kad to opuvaju odose onda svako svojoj vili, Hare u Tursku Izetbegovic kod Gadafia a Tihi kod nas u Srpsku.
svaka cast, niko ne misli na povratnike godinama, jedino SDa radi na tome, hvala vam, da nam se samo vratiti nasim kucama konacno !!!!!!
PA STA STE RADILI SVIH OVIH GODINA? ZAR NIJE SVAKA PREDIZBORNA GODINA - GODINA POVRATKA? SVI STE BILI NA VLASTI I DA STE HTJELI NESTO DA PROMIJENITE, PROMIJENILI BI. PREVISTE STE JADNI, PA NITI VI NE VJERUJETE U TE LAZI
Bagro,koliko se dugo bavite povratkom...povratnici su pocel iumirati prirodnom smrcu ! Za 40 godina predizborna ce biti povratak !!! koga? cega ?