Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U sveopstoj politickoj igri, najvise ispastaju djeca koja ne pohadjaju skolu. Zar nije tragikomicno da jedan zajednicki jezik nazivamo razlicitim imenima a svi se fantasticno razumijemo..Tako nam je kako nam je. Tri konstutivna naroda nase drzave uce tri istorije, kao drugacije su. A sta je sa "ostalim"? Trebali bi i oni traziti da imaju svoju istoriju, jezik i tako u nedogled. Treba sve pod jedan isti obrazovni program na cijelom podrucju nase drzave da bi imali koliko toliko zdravu generaciju mladih koji dolaze.
nit se uci bosnaski u rs u nit se uci srpski u federaciji ,gdje god vecina diriguje uci se ono sto joj odgovara
Ništa čudno od srba koji su počinili genocid nad Bošnjacima, nastavljaju genocid drugim sredstvima.
кмееееееееееее🐖
E da mi je znati , koliko će ovih papančica iz Srebrenice a koje trenutno(nadam se) žive u Vogošći i na Ilidži , otići na cecin koncert u predgrađu Sarajeva ? Napalm na koncert.
који други коментар очекивати од напаћеног терористе...
Ja sam USTAŠA , naravno da bih radije s teroristima protiv vas , nego s vama , prljavim djecoje.bcima , pi.čkastim silovateljima , a u stvari najvećim svjetskim pizdama.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)