Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle, jos jedna plemenita zamisao ekipe Ombudsmena. Ispade da oni nesto i rade. Zapravo je rijec o ublehaskoj ošamućenoj organizaciji koja samo konstatira, nabraja i evidentira , pa kad javno istupe izgleda nam kao da su zabrinuti za BiH. Kada su oni ista rijesili ili pokrenuli, niko ih ni zasta ne benda a financiraju se izmedju ostalog i iz tanjira oba entiteta. Dakle, suplja prica.
dobro žena kaže, šta je sa ostalim
ovaj dodik ima policiju svoju u genocidnoij ima svoje sudstvo ima sipu u sarajevu.bakir jos ima bjedne advokate.o bosnjo jesi ponizen porazilinas cetnici bez metka.dokse elita u federaciji bori za fotelje i izmislja jos fotelja.narode mopj mosne vise nema imaje samo na papiru.i zakon postoji jos samo za siromasne daimse otme jos ono malo sto imaju i dase zaduze za ono sto nemaju.muslimani molim allaha dana ujedini u ovom ramazanu odenam i naser napadaju povratnike sta jos danam urade da mi ustanemo i izademo na ulice
Ovakav ustav, oba entiteta, drzave nece moci jos dugo. Dejton kao Dejton nije uspjesan. Zamolila bih Ameriku, kad su se vec 1995 umijesali, nek se umijesaju i sada. Ukidanje oba entiteta, kantona, priznavanje jednog naroda, Bosanci i Hercegovci, priznavanje jednog jezika Bosanski jezik (ne bosnjacki ne srpski ne hrvatski), utvrdjivanje drzavnih praznika, utvrdjivanje principa jedne samostalne drzave i jednog predsjednika- to nama svima treba. Do tada, dok budemo zivjeli u ovakvim okolnostima, nikada ovdje mira nece biti, nikada ekonomskog napretka nikad icega.
To je cinjenica ziganteli da sami ne mozemo. Svaka promjena ustava, zakon mora proci kroz parlament. A tamo ako nemas vecinski broj, nista ne prolazi. I ti dodjes sa prijedlogom jedan narod, jedan predsjednik- crveni karton od srba i hrvata, pada prijedlog. Zato stagniramo godinama, jer niti jedan zakon ne prolazi, cim se jednoj strani ne svidi. Pa ako dodje tako amer sa prijedlogom, a ovako se zivjeti ne moze znas i sam sta ti ostaje... suti i trpi ili ...
Ma mi smo to skontali jos 1992, kada je komsija srbin s kojim smo slavili i Bajrame i Bozice ubio dva sina od prvog svog komsije, muslimana. Jednom je bio kum. Vama bujrum, imate vec svoju drzavu. Mozete svi preko granice u Srbiju. Ali znate sta je najtuznije? Sto bosanske srbe u Srbiji ne zele. Tako da vi bukvalno nemate gdje. Zato i ostajete ovdje. Zato cete i ostati s nama na bukvalno, nicijoj zemlji.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
republika sumska na aparatima, mile ronhil na kisiku u bolnici u Paprikovcu, prvi predsjednik republike sumske ima tvrdu stolicu u zatvoru u Hagu a djeneral mlativoda na ibuprofenima….
to se zove parodija , to su nadrealisti , Ombudsman koji nije čitao ustav hahahahahahah , pa gdje se u Ustavu BIH pominje koji su jezici službeni ? ov
Aneks 1 Ustava BiH: Evropska povelja za regionalne jezike i jezicke manjina se primjenjuje u BiH. regionalni jezik je BOSANSKI a ne BOSNJACKI, a to kaze Institut za jezike BiH.
Insitutut za jezike BIH ? šta je to ? je li to INcko formirao ?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
palamudite gospodjo bezz.to su isti oni koji su izvrsili genocid nad bosnjackim narodom .objasnjavte kao da stw prwapavli 20 godina
o muslimani šta vam ovi smrdi rade, pa to je čudo! Neka i treba, zaboli ste nož u leđa Hrvatima, pa vam sad evo!
mislile komsije i susjedi da podjele bosnu u karadjordjevu ..eee nece moci ...
Ombudsmen su najveca govn@ na svijetu i to iz iskustva.
Treba pokrenuti inicijativu za ukidanje lezihljebovicko-neradnicke funkcije ombudsmana koja je malo reci beznacajna.
Ovi okupatori sto pricaju srpski i hrvatski go home.
Vidjecemo sta ce biti okidac za novi rat u RBIH sto se mora desiti kad tad to je jasno i svakoj budali...
objava referenduma u RS-u je pocetak rata, to nek je svima jasno...
Treba genocidase preko drine pa nej tamo u usranoj srbiji seru, bice njima po ledima to je ocigledno...
Potrebno im je reci "posto gazite Daytonske odredbe Deytonski sporazum je nevazeci"
ja čitam.......ja čitam.......ja čitam (i jos jednom na ćirilici.......al nemam tu opciju na tastaturi)
ja čitam, ja ćitam, ја читам vidiš da su tri jezika :))
ja........i treba prevodilac da se ne razumijemo