Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a primas li ga u bulju!
@ MINKA Nemoj biti toliko panglu i ofiran.... Dodik ti nije prijedsjednik već premijer.
Oluja tek dolazi...
Minka duso, jos si frustrirana. Ja ti prosli put rekao sta da radis, a ti po starom. Daj nadji nekoga, izadji malo na svjez vazduh, popi nesto, plesi, popusi...:) Bit ce ti puno bolje nego da sjedis i pises gluposti.
a ti nama svima!
PODUDLAJTE JAJA MOME DRAGOME PREDSJEDNIKU DODIKU !
Vidi zgrada u Laktasima :)
Dodje dzavo po svoje nemoze se bogatiti na ledjima drugih
Koliko je zobi unisteno u Dodikovom hambaru?Hoce li konj imati cime se zaloziti preko zime???? :-)
pu mater mu yebem, syeba mi paradajz i krastavce!
Ma to se Dodik prebrzo vozio na svom letećem ćilimu,pa izazvao malo jači vjetar...
Danas oko 18 casova,u okolini opstine Laktasi,proterivali smo \"anadolskog sejtana\" iz ovoga dela RS-a. Sejtan je pobegao na druge delove balkana. Uskoro cemo ga ispratiti za Anadiliju ili mu Aziju-minor,kako vec preferira. Ostavi nas vise na miru. Odricete li se sotone? Odricemo se!...tako tri puta.
Mogu li biti malo zlobna :-9 (uz izvinjenje običnim, malim ljudima iz Laktaša): Kako prođe Dodin ranč i sina mu? Garant će debelo naplatiti od države za naknadu štete od elementarne nepogode....Ne brinem ja za taj kraj
sejtanska posla...
Sve ce to nebeski narod pozlatiti!