Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo od vas što ste organizovale šetnju i lijepo što tražite maksimalnu kaznu za ubice, ali mi je nejasno da ne spominjete krivicu nadležnih organa od kojih je ta djevoka za života tražila pomoć, ali je nije dobila... Laka ti zemlja hrabra djevojko. Zaslužuješ da se tvoje ime spominje na današnji dan još dugo, dugo godina..
eh, to niko ne spominje, sve plaćenici teški quit
Svaka cast Olovo
Koja je fora sa onim malim zelenim smetljarima?!
Mali zeleni "smetljari" su budućnost grada i svijeta, iskreno se nadam da neće postati kao ti, maloumno biće kojem je jedini užitak u životu tražiti nešto za kritikovat bez obzira o čemu se radi, malo biće koje nema sposobnost da poveže išta u glavi. Pozdrav :)
Neki muskarci nisu dobri u glavi.
Razlog za sto treba vratiti smrtnu kaznu ....