Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoće li Ibro Spahić praviti kakav perfomans ili dočeg. Ništa bez Ibre.!!
Prilika da opet narednih 30 godina trunimo kako smo olimpijski grad i da ništa ne radimo.
Odeš radni dan na Bjelašnicu: A ne, klizalište za djecu gospođo, radi samo vikendom. Odeš za vikend na Igman: A ne, ne čistimo vanjske klupe i stolove od snijega u bifeu Malo polje ni vikendom.
Koje resurse? Ono što privatnicima tražite 'na kafu' da nam srede planine? To što nikada niste se udostojili za 20 godina jednu skakaonicu osposobiti i da dobijemo ski skokove svake godine da imamo u svom gradu? To što na ime 1984.g. smo mogli mnogo toga, a nismo ništa radi ličnih interesa. Ma yebite se tamo, 25 godina kasnite al' eto.
...dvaput se kokreneš, 31 godina prošla...
Bit ce zanimljivo vidjeti hoce li Bjelasnica docekati i ovu malu olimpijadu sa trosjedom i muzejskim primjerkom dvosjeda...
SARAJEVO LJUBAVI MOJA!!! P.S.: Za zle jezike Na sarajevskom Marijin Dvoru odma uz Sarajevo City Centar slijedi jos jedna investicija od gotovo 200 miliona KM. http://sa-c.net/index.php/component/content/article/30/351.html
hej,pa ovi je super ako se ostvari.hvala na informaciji.da li he u toku izmjena R.P ili to tek treba da bude?ko je investitor?
nikad više '84.-ta...
sarajevo grade sta ti seljaki radu