Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjeku se natovarili na vrat , samo da ga strpaju u zatvor , na kraju će mu pronaći i da je bio ratni zločinac.Daj ba pustite ga da radi svoj posao, koji radi jako dobro.Koliko znam dok je on bio direktor Porezne uprave , radnici su bili najzadovoljniji , naplata je bila najbolja .Znači kod nas stručnjake treba ili u zatvor ili pobit , a podobni na radna mjesta .De ba pustite ga već jednom na miru.
pa jesam li ja sanjo ili sam negdje vec procitao da je oslobodjen i vracen na posao? eto ramize, ako te oslobode, javi mi se jer sam to predvidio, pa da mi dadnes posao u banci.
Njega njega u ćumez nek trune mamu li mu razvojnu.