Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ova se gospođa s poštovanjem prosula... pobogu.... al pošteno.
"navodi o prisluškivanju.." moš mislit
Tu kurvetinu treba dobro opaliti pa više neće srati kako je tobože neko prisluškuje!
kao i uvijek ista prica pa ko ce reci da je kurvin sin..sigurno je prisluskivana da je kasnije ucjenjuju na predmetima koje radi a znamo da su predmeti protiv TZVABiH..
...od ove i lidije korać sa naprosto ospem...
Šiške? :)
...nije do šiški, moje su duže :))...šta znam, opšti utisak, valjda zbog izmotavanja pri govoru...djeluju pretenciozno, sve mi se čini bez ikakva osnova...
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Ako je digla frku bez pokriča, dotična gospođa je zaslužila otkaz. No, ako je u pravu, njen šef mora dati, momentalno, ostavku i snositi zakonske konsekvence.
To je njoj Covic "ugur'o" stjenicu
Zapadni naučnici su otkrili da je psihopate najlakše prepoznati po 1.) patološkom laganju, 2.) potpunom nedostatku grižnje savjesti i 3.) potpunom nedostatku suosjećanja prema drugima, što se zove empatija. Psihopate pate od potpunog nedostatka bilo kakvih normalnih ljudskih osjećanja i konstante PARANOJE. http://sr.wikipedia.org/wiki/Psihopatija