Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koldjo smrad kafu dijeli ne bi li penzioneri glasali za njega..fuj
Ima ih koji nista ne dijele!
Evo vidite cure moje kako brzo godine stignu. zato iskoristite vrijeme :D
neka nama naše omladine
SRAM BILO KOLDZU !!!!! DOK SU TABUTI SA UBIJENI SREBRENICANIMA PROLAZILI SARAJEVOM ON JE ORGANIZOVAO DERNEK UZ PJESME ABIDA SAKALASA .ZAR STE PENZIONERI TOLIKE PRODANE DUSE ZA TANJIR GRAHA PO NAJVECOJ VRELINI NA LIVADI DA VAM DIJELI SAKUPLJAC VASIH GLASOVA.SRAM TE BILO KOLDZO .PJEVAO SI SA IGMANA LIJEPO POGLEDATI.STA JE LIJEPO ??? TABUTI !!!!!! STIDI SE
SAMO PENZIONERI NIKAD OD SDA NE TRAŽE ZAPOŠLJAVANJE ! A svi vjernici ! Idelaln tip stranačke pastve !
I penzioneri imaju majku, doduše samo pred izbore, tj svake druge godine, jer je LOPOVIMA vlast potrebna što reče Čović PO VERTIKALI tj na svim nivoima da bi nas mogla krasti što reče Pizdič: UDOBNO I UGODNO ! A i šta bi drugo u ENtitetu gdje svakog uspolenog jaše po jedan PENZIONER. Ako BAkir vako anstavi zapošljavat uskoro ćemo svi KOLDŽI NA IGMAN !! :))
ili Kako kupiti glas penzionera za 20 KM.
bas llijepo druzenje
Koliko ih se vratilo?
Ah ćaća ih zakartao što uživaju !! #FadileOporezuj
Ma samo nek je đabaluka
@BETTY ..pa radili su 40.god ..šta su trebali ...izvršit harakiri ??