Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam od kada se ''islam'', ''katolicizam'' i ''religija'' ubrajaju u naučna izdanja. To je naučno samo bogoslovnim i islamskim fakultetima. Dok univerziteti širom svijeta izučavaju mikrobiologiju, nanotehnologiju, astronomijom, hemijom, kvantnu mehaniku i druge korisne naučne smjerove, mi još uvjek izučavamo knjige stare po 2000 godina. To sve govori o nama. Bez uvrede vjerskim fanaticima...
A nisam siguran za mostarsku univerzitetsku biblioteku, mislim da nije izgorila, nego je 1993 prešla u posjed Sveučilišta. Ne znam, ne piše ništa o požaru biblioteke 93 na službenoj stranici dž.b.-a http://www.unmo.ba/univerzitet.aspx
Ako ovako nastave "podržavati" nacionalnu i univerzitetsku biblioteku, ona će vrlo brzo propasti. Dakle, podrška je do ruba kolapsa.
Ljudi, čitajte :))
Dobro bi bila da i ministar pročita neku od knjiga, obzirom da je on ipak novinar, žurnalista, a poznato je da su oni potpuno neobrazovani! Sramotno je da neko neobrazovan može obavljati ministarsku funkciju!
Neki bi pali, neki ne, ali sam siguran da bi MINISTAR OBRAZOVANJA sigurno pao. Smiješno i žalosno.
propali student medicine danas ministar nauke