Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajd nek i Vas nesto zabrine, koji hurac uopce radite ovde vise...
E ekonomski,pored ovakih lopova ga neces ojacati!Mozda za cetiri godine na izborima dodje iz pak'su u kockastu glavu,MOZDA!
...znam da nema od ovoga nista,samo se igraju sa nasim zivcima,samo dzabe dizu tenzije,nezz sto im to treba _
Steta sto mi Bosanci nemam uticaja, a Bošnjački političari očigledno nemaju vremena od pljačke ili nemaju ništa u gaćama da pokažu zube. Ne znam ima li iko u ovoj zemlji da kaže Dodiku da ovdje postoji Ustav koji je ujedno i mirovni sporazum, ako ga nepoštuje onda ćemo ga staviti van snage, u tom slučaju nema ni rs-a a samim tim ni njegai svih ovih gluposti.
Nema rjesenja za BiH osim: ili mi ili oni
A sto ovi kazu nesto drugo https://www.youtube.com/watch?v=0gGNP4GoaD4
Rusenje ustavnopravnog poretka u drzavi a vi zabrinuti. Pa majku li vam vasu.
citam da je u pitanju odluke vrhovnog suda bih.pa srpski entitet nikad nije prihvatio odluke ohr a osudovima i tuzilastvima bih, pa prema tom to je stara prica koje se dodik malo pa malo uhvati zamazujuci oci i vama i nama.svjesni smomi u rep.srpskojda jetosamo zamazivanje ociju i bjeg od crne ekonomske stvarnosti.aOHR stara neefikasna institucija koja nicem ne sluzi.
DOBRO JUTRO KOLUMBO
Incko interveniši ako imaš damu!
Incko je opet "zabrinut". Jel to neka vijest.
ne sekirajte se narode branit ce nas ova dvojica što im je Ćesko dao 400 Km :-)
U toj skupstini sjede samo banditi...
joj, znas li ti koliko placas poreza da ishranis tu bagru na milion uzdus i popreko pozicija, a kad nesto trebas, trebas biti umjetnik da nadjes onoga ko je nadlezan za nesto, i to ti dobro???
Najbolje rjesenje je genocdinu tvorevinu ukinuti za sva vremena ito silom...
ukinuti entitete, ukinuti kantone, ne trebaju samo trose pare
ihhh tresla se gora...... mani se priče incko nego potegni ovlasti ako si mangup. Hebli vas više dodik i ostali političari što od svih vas (i nas) prave budale