Dušanka Majkić
0
"OHR u BiH je pred zatvaranjem"
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosne je bilo pa je nije bilo pa je sad kao ima pa je neće biti. Fuck Bosna Free Srpska
možda je pred zatvaranjem jer nema \"europski\" meny, je li Dušanka.
Gospodja Msjkic jede goFna kao i njen laktaski goFnar!
Babi se snilo, sto joj bilo milo ;) Neka i dalje samo sanja, dok se u BiH ne srede odnosi sve sto treba, OHR ostaje !!!! Sta mozemo kada drugacije ne ide, a Vi gospodi iz RS sada cete moci manje da kocite napredak BiH ka Evropi. Bosne je bilo, ima je i bit ce je, pa svidjelo se to nekome ili ne!
ja hocu da gledampozitivno, gospodja Msjkic govori o BiH integraciji, o ustavnim promjenama Bosne i Hercegocvine a ne o dezintegraciji, referendumu i sl separatistickim temama \"Sve do tog momenta problem ostaje, jer u BiH građani ne znaju u kakvoj će zemlji na kraju tog procesa živjeti. Onog momenta kada se definiše kakva će BiH konačno biti, kao i kakav će biti njen ustavno-pravni poredak, biće brži jednostavniji i njen put prema evroatlantskim integracijama\", naglasila je Majkićeva.
DusankE, Dodikova je***ice......ti i tvoj doJebnik, mozete samo svirati uz gusle:-) PS, `aj sto te g*zi u ckapi, al` sto das BRE da te g*zi u glavu???
ima nas... imamo... znamo kako ... BOSNAE
Ona kao i svi ostali političari iz RSa samo koče BiH u svakom pogledu. Znaju da su naši političari nesposobni i da će bez OHRa lakše da nas koče i uzimaju BIH i Federacija propadaju a RS napreduje. Kad potpuno unište FBIH i ideju o jedinstvenoj BIH, onda će se samo spakovati i otići u RS koja će onda tražiti samostalnost. To im je MASTERPLAN LP
Dušanka kao i njene kolege iz SNSD-a vrte jednu te istu ploču...