Milorad Dodik nakon sastanka
0
"OHR treba zatvoriti što prije"
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dodik u sarajevu lici na krmka koji hoda ulicama Teherana
Nema sanse medjede, mosh samo sanjati!
Pa,glavonja,sto onda ide Kuzmanovic u Moskvu,a ti svaki cas u Beograd,po savjete,kad se trebate sami dogovoriti?Da nisi mozda mislio,da bude kako ti kazes,pa da se tako postigne dogovor?
Poji Mile volove na reci,poji Mile. Vidis Mile da si zaglavio.Sada ces ostati i bez RS-a a Sulejman ti je bio prihvatio i kako ti rece doprinijeo na ucvrscenju i jacanju RS-a,medjutim nece biti vise tako.Postao si ovca,vukovi su oko tebe,poderacete.
@MINKA jesil li se odmorio,,jesi, ok,pa na pranje zuba i guze,pa na rad! BOSNA4EVER!
Debeli lopove s laktasa,nece otic OHR iz drzave Bosne i Hercegovine dok ti ne budes iza resetaka,tvoja ilegelna imovina vracena drzavi Bosni i Hercegovini i njenim gradjanima,USTAVOM i Suverena Bosna i Hercegovina udje u NATO i ukidanje viza i integracija u EU-ju,samo tad ce oHR napustit Bosnu i Hercegovinu! ZAPAMTi! Podrska visokom predstavniku Gospodinu iNzku svim politickim liderima koji vole svoju drzavu i narodu Bosne i Hercegovine! Trazite konkretne odluke u korist Bosne i Hercegovine,dosta gubljenja vremena na diskucijama koje zamo intertnim stavom unazadjuju i drzavu i narod! USTAJ BOSNO i BRANI SVOJE! BOSNA4EVER!
Pa da ,treba zatvorit pa da se razbaskari i radi sta hoce...Pa ni tvoji te ne vole
Hahahahahaha Napredujete k\'o i Srbija. Sada ste vec samo Republika Srpska Krajina. Hahahahahaha
Treba glavonju dodika zatvoriti sto prije i olaksati ovom narodu, sto prije prdekana to bolje za posteni narod u BiH.
Oni su dosli da vas upoznaju,nece se ameri mjesati samo ce reci kako ce nama biti,pritiscima ce to i postici,oni nisu dzaba dosli,oni nista dzaba ne rade
Tebe treba zatvoriti Dodiku,a ne OHR!!!!!
ZIVILA BOSNA I HERCEGOVINA! ZIVILA NEZAVISNA REPUBLIKA SRPSKA KRAJINA! ZIVIO MILORAD DODIK!
Milorada Dodika treba zatvoriti što prije
mile, mile, mile... ima li druge teme? njegovo mišljenje znam... ,,,,o većini pitanja u bih
@Kvisko Pazi! Kipi ti ta corba ispred zgrade vlade FBiH ! :D