Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti si četničina!
Inzko sikter!Ti i Zlaja ste sve i zakuhali...
OHR je tu dok vam ne otmu elektroprivredu,telekom,sume...
OHR zatjerat i dovestt japance
Dear OHR, if Annex X has been suspended, then could you please confirm that the entire Dayton Peace Agreement has thus been suspended, too. If Annex X has not been suspended though, then please do act accordingly. Grateful citizens of BiH
Visoki predstavniče, razmislite Vi već jednom i shvatite da je najveći i jedini krivac za ovakvu situaciju SDA koja se sada tobože štiti nekom ugroženošću nacionalnog interesa!!! Ja kao Bošnjak tvrdim da sam jedino ugrožen od SDA i molim vas da me zaštitite od njihove blokade vlasti!!!!
Trebali su razmisliti i ambasador Majmoon i licemjeri iz OHR-a, njegovi majmoončići, koji su, zajedno sai islamofašistom Zlajogluom, izbacivanjem čitavog jednog naroda i dovođenjem u vadu pljačkaša i atentatora Lojanovića te sljedbenika Pavelića iz Hrvatske stranke poturica (HSP), dovela državu u potpunu blokadu.
ohr, mz i drugi koji su ucestvovali u planiranju genocida nad Bosnjacima `95, sada ucestvuju u planiranju politickog genocida nad Bosnjacima, to se da primjetiti po izjavama incka, moora, sorensena i ostalih antibosanaca i antibosnjaka iz ohr i mz
Inzko, konjino austrijska, upravo si ti podrzavao ovu neleganu vladu Federacije i upravo si ti, uz Zlatka, najveci krivac za haos u zemlji !
koji ce nam racqu ustavni sud federacije..koda je drzava. imamo ustavni sud BiH. Treba sve to razvaliti.
Ma kupi prnje bagro i razguli iz drzave, j.bete nas i vi evo 17 godina u zdrav mozak, skupa sa SDASDPSDSHDZSNSDHDZ1990SBIHBAGROM u talu.
www.kraljevskaporodica.ba
do prosjackog stapa nas je sda dovela
ljudi, pocela farma na pinku, manite se polikite
a i tebi bemej terma austrogursku