Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta to ima normalno u BiH? Normalne države funkcioniraju normalno a protektorati nisu države niti ih takvima možemo gledati. Bosna i Hercegovina jedinu budućnost ima kao protektorat, možda jednom da postane teritorij EU bez prava odlučivanja, da Brisel ima direktnije ovlasti nego što ih ima do sada i da tako svi građani BiH budu i građani EU. Bilo kakva autonomija znači nove sukobe i razdore.
"Velikim Bogom se kunemo da robovi biti nećemo" A. I. Pa potpiše sporazum u kojem su 13% = 52% isti. Hvala Alija, naročito na sinu Bakiru, hvala i na onom oedenu od Tuđmana poslje UZP-a, to je prvi put viđeno. Poslje logora od Gabele preko Heliodroma otišao si po orden. Bravo zeleni!
@Posavk ja ja, zaboravih da je Alija bio za mir. Eto sad uzivajte u miru. Sada vam svaki seljak iz Listice moze oboriti bilo sta u drzavi kada mu se digne. Hej Aljo da ti nisi pregovarao mozda bi i imali drzavu.
REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA SA JEDNIM PREDSJEDNIKOM JE JEDINA NORMALNA STVAR. INSALLAH!
@RevivalBosniak Ne postoji republika BiH, niti je kada možde biti. Priče o tome vode ka cijepanju BiH ili ka održavanju istog stanja. Ničemu više.
Dok se ne ukine konstitutivnost nama nema pomaka.. Ove nacionalizovane vjerske sekte nas ubise.