Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar nije Republika Srpska ozakonjena u Dejtonu ? Negiranje Srpske od strane muslimana je krsenje Dejtona i samim tim cini legitimnim negiranje BiH od strane Srba ! Nema BiH bez volje Srba !
Na Drini ćuprija....
Evo kak Bajden i naslijednik bijednog kraljevstva izmisljene nacije srba-serva aleksandar zajedno lijepo rame uz rame slave,veceraju,trce i rade za veliku srbiju! A ti Bosanac spavaj i cekaj da ti Amerika pomogne...svi ste mislili da ce Bajden bit taj koji ce pomoc Bosni i Hercegovini kad ono on? Spavaj spavaj Bosno i Hercegovino... http://forum.b92.net/ind ex.php?showtopic=52253 http://www.glashercegovi ne.com/?q=node/21238 BOSNA4EVER
Ovo je sve perfidna igra za naivne. Ovde se radi o tome da Dodik i njegov rs traze priznanje Bosnjaka za njihovu genocidnu tvorevinu. Nisu oni za neko otcjepljenje jer su sami svjesni da je to nemoguce uraditi a nemoguce i odvojiti. Oni samo plase medunarodnu zajednicu koja onda treba natjerati Bosnjake da priznaju genocidnu tvorevinu kao vjecnu kategoriju, sto je apsurdno. E sad Tihic koji je izgubio svaku popularnost u Bosnjackom narodu, pokusava se nametnuti. Pa kao fol odbija Dodika, trazi da se izjasni u kojoj drzavi zivi... A sve u cilju podizanja svog rejtinga kod Bosnjaka i onda da u odredenom momentu kaze OK, BOSNJACI PRIZNJU RS. Tihic je ustvari Dodikov igrac, sto je pokazao bezbroj puta.
To Tiiihihhhhii, je_bi mu mater laktasku.
@hadis evo moje poslovice onak iz glave: \"nemoj kleknut pred zlom i da ti glava ode jer ona ce ti od zla kad tad otic ak mu dopustis da se siri!\" Dosta pranja mozgica i igri s narodom Bosne i Hercegovine, dosta licemjerstva srbije i Eu-je ,dosta ponizavanja i pljuvanja po njenim drzavnim institucijama i historiji Bosne i Hercegovine,dosta kradje zemlje Bosanske i identiteta Bosnjaka,dosta nam naredbama i ultimatuma pritiskuju svaku mogucu funkciju normalne demokratske drzave,dosta kocenja svakog prosperiteta drzave i naroda Bosne i Hercegovine! USTAJ Bosno i nedaj svoje! BOSNA4EVER!
@Jelenko mizerko za sada vozis pustinjskom naftom:))) a jedes Bosancki kruh! A pijes Bosansku vodu! A razmisljas fasistickim celijama srbskog bolesnog nacionalizma! BOSNA4EVER!
kad vidim kriminogeni facijalis brankovicevog i sda ministra finansija federacije sa probusenim uhom jeza me spopadne gdje zivim jer vise slici na polupismenog jalijasa, narko ovisnika i sitnog ulicnog dilera
BILO KAKO BILO DOJI GA DRUG MILO MILORADE SURI TIĆU POLIŽEŠ ME PO GLAVICHU
gdje su pare od donacija za srebrenicu gdje je oko desetine miliona km od pokvarenog softvera koji je trebao koristiti za obracun koliko je donacija dobilo noge namijenjenih srebrenici gdje su milijarde od pdv-a gdje su namjenske pare od kredita za milion neurađenih projekata otkud glavnom liku sda hotel u neumu a halabuka oko brankovicevog stana svojom prasinom je zatrpala hotele i dzeparce od par stotina hiljada maraka banda se sluzi dodikom da ga baci kao kost medju izgladnjele pse ovi internet ratnici su sda i sbih placani dizaci tenzija i prasine
RS 4 EVER ISLAMBOSNA NEVER POturice mars u Tursku Evrpa Hiriscanima Pustinja islamcima
Po mom misljenju Milorad Dodik kao da ga je CIA stavila i podrsku mu daje CIA.
Ma treba ovako da sve stranke iz Federacije dreknu i zauzmu stav! Kako u tzv RS svi ko jedan za sve glasaju i proguravaju! Kako god se oni prave ludi i rade sta hoce, tako napokon i mi trebamo da odbijamo svaki dogovor dok Evropa ne shvati sta joj je raditi!
PIPO PIPO PIPO pipo prolupo, Dodo daj dnevnu dozu Pipi.
TO Tihicu To! Naveo si njaglavnije! Naprijed DOSTOJANSTVENO nedaj vise da gaze nasu Bosnu i Hercegovinu,kak su poceli hoce da naprave izolovanu Palestinu i Liban.Svi ZAJEDNO Bosanci i svi koji vole Bosnu i Hercegovinu pokazite da Bosna i Hercegovina postoji i da njen DUH opstaje i pobjedjuje. Dosta gazenja i podcjenjivanja,Bosna i Hercegovina je bogata zemlja u svakom smislu,dal ljepotom prirode,vode,multi kulture,a i naftom!Naftu niko ne spominje a na Jugu Bosne i Hercegovine ima rezerva nafte ni manje ni vise neo ko u Kuvajtu!Trebate znat svi Bosanci i Bosanke.Na sjeveru i Jugu BiH ima velika rezerva nafte,to se zna vec decenijama al se o tome suti! Naprijed Tihicu ne popustaj milimetar,imas narod sto je s tobom pa ne popustaj!Vrijeme je da Bosna i Hercegovina funkcionise ko jedna normalna drzava a nek ovako nit politike stabilne nit investitora nit prosperiteta! Zatvorit lopova s laktasa i USTAV i jedna jedina drzava suverena sa svojim ustavom. BOSNA4EVER!