Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mirno spavajte, nece biti rata. Ionako to nije nas rat.
hokos bokos prde kokos
Vjerujemo ti Inzko..... J.e.d.i. G.o.v.n.a.
je mali smjesni papagaj iz americke ambasade zaduzen da zaustavi bih u njenom putu u eu oni samo daju vecu politicku politicku tezinu izjavama nenamirenog reketasa bojla
Evo imamo i potvrdu da su toliko prvrzeni; Frensis Bojl, \"Ljudi iz Pentagona su mi jasno rekli da će se prema Holbrukovom planu desiti usporeno, ali konačno cijepanje BiH. Gdje smo danas?! Velike sile su svjesno i namjerno stvorile državu koja nikada nije mogla funkcionisati i koja doživljava kolaps, a krajnji cilj je da se izvrši trajna podjela BiH i to mirnim putem\"
nema cijepanja Bosnjacke Bosne i Hercegovine!A definitivno je nestala i genocidna fasisticka \"RS\"!Prica je ZAVRSENA!
Ovi iz OHR samo copy-paste
.....KAKO DO SAD NIKO NE OTVORI DUŠU I OBAVIJESTI NAROD DA SE SPREMA NA NAJGORE. AFERIM MISTER BOYL, ZAVJESE SU PALE.