Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lako je njemu. Kad je preuzimao duznost predsjednika RS u goste mu dosli svi ambasadori u BIH. Covjeku se stvarno blizi kraj. I ja bi takav kraj
Dodo-smrdo, republika smrdska, manji blentitet...
ebiga mile ,pusti suplje price vise,kriv ovaj kriv onaj.Povuci se iz politike ako mislis da sacuvas ono sto si pohapo.
ma drk.elja stari....mrš smrde jedan nije li te sramota da te ko\' vidi, treba da te sram progovoriti buLjo stari ...ofu.cani
PAS KOJI LAJE NE UJEDA ....
krmak jedan nacionalisticko fasisticki, sebicni gad
Evo vratise lojavca i clanak o njemu a ja se bas zabrinuo sta se desilo...hahaha...
Halo predsjednice uhvati se traktora i brnace i pokojeg vola gdje ti je realno i mjesto
Sjerby su ludi, sjerby smrde i nose brabornjak u gacama kao kulturno nasledze smrdljivog Obilica koji se je usrao dozavrat:)) Ajmo svi sjerbosmrdci zajedno: guuuuusssleee mooojeeeee inteligentna masiiiinoooo oojjjjjjjjj
Nisu srbi lojavci.Oni smrde na bijeli luk i sljivu.I jos pjevaju pod satorima.Kultura, nema sta,koja dolazi iz bivse Banja Luke danasnje Blizu Laktasa.
Nije dobro sto ovaj lojavac sa slike odbija poslusnost jer se dobro zna kako su njegovi lojavci u proslosti prolazili koji su se isto ovako suporostavljali medjunarodnoj zajednici. A sto se tice kako ce sebe srbi zvati, neka se zove kako im volja ali za druge narode su lojavci bili i ostali. Nema ljutnje!
Točno,tipićni lojavac
Nemoj da zbunjujes narod. Zna se ko su loyavci. Vi poturice ste skroz polupali loncice.
Lojavce sa slike, vrijeme je doslo da rs ode u historiju kao kratkotrajna genocidna tvorevina kreirana ratom 1992 godine. Vrijeme nosi svoje lojavce, zasto bjezis od istine, to nece nikome donijeti dobro pa ni srbima. Pomirite se sa sudbinom lojavci!
Nadam se da se mnogi sjećaju kako je ovaj čovjek došao na vlast,glasovima Bošnjaka je poslije rata u Bijeljini došao na premijersku funkciju,mislim da je na sledećim izborima izgubio i onda ga NATO sa tenkovima ustoličava u BL.On je se vodio kao umjereniji političar ali vremenom je se okrenuo na drugu stranu,od socijaldemokrate je postao nacional socijaldemokrata...... Sada ide\"uz nos\"međunarodnoj zajednici i to će ga koštati,međunarodna zajednica ga je stvorila a ona će ga i\"uništiti\".