Donacija opreme školama
0
OHR Jug prestaje s radom 30. juna
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najurio vas Dodo
velika greska, nije ohr rebao zavorit ovo presavnistvo u mosaru svje dok ne budu ustavne reforme napravljene bosni i hercegovini...
Cuj OHR Jug......sta je to !!!!! I idite vise kad niste u stanju nista pametno napraviti.......to ionako Dodo i njegovi krkani prizeljkuju......a posto se radi o mor.nima cobanskim dovesce se oni kad vi odete ubrzo sami u poziciju da mi dobijemo razlog da jednom za sva vremena rijesimo nerijeseno sa st.kom genocidnom !!!!!!