Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prava adresa je za razgovore je BL. Sta hoce od Bosanaca ? Najbolje je da se prepusti parlament OHR-u i srbima pa neka se sami dogovore sta i kuda dalje. naravno nema otcjepljenja :) ma jebbat ih oboje :)
MOZE SE NAPRIJED SAMO AKO SE SMIJENI NESPOSOBNA VLAST I GARNITURA POLITICKE ELITE KOJA BAHATO VLADA OVOM ZEMLJOM. BIRACI MORAJU KAZNITI NESPOSOBNU VLAST I JASNO IM POKAZATI DA OPCI REZULTATI REZULTATI U POBOLJSANJU ZIVOTA SVIH GRADANA DOLAZE PRIJE IMAGINARNIH PRLJAVIH IGARA KAO STO SU NACIJA - LIZAM.