Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAPOKON NESTO PAMETNO DA NEKO KAZE
Treba podržati Ogreševića i Efendića. Ostali su svoje pokazali
Da, pametno! Odoh ja u Ameriku!!! Yebbte se bez mene!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Aferim
Tako ba
Imal đe zuki heleza? OSBiH bile prisutne u Banja Luci
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj Nermin je LJUDINA prava, Ljuti Krajišnik... A s obzirom na njihovu dokazanu Hrabrost i Patriotizam morali bi Krajini dati uzde upravljanja i odlučivanja u BiH.... A ne ovim sarajlijicama koji nas obrukaše pred Bogom i dunjalukom....
Ako opet zapuca, nema druge neg opet partizanska gerila. Otimaj od onog jaceg
Poziv, kolko god bio opravdan, je populisticki. U ovoj arhitekturi drzavnog uredjenja nikad ta ideja nece proci, jer preko dvije domace komponente upravljaju Bg. I Zg. Tako nam Alija podpisO
Pušmipuli populistički
Brojat će bošnjo ispucane metke dok će u rukama imati vile i motike za obranu države,još će mo mi doživjeti puno genocida.
Naoružali se mi ali SDA vnago Selmo Cikotić zavali nas gore od chetnika.Prodade novo oružje iz skladišta kao staro.Neki dan iz skladišta Kozlovac u Tuzli odvukoše nekoliko desetina topova i 3 miliona metaka 7,62 za Hrvatsku.
Botinooooo! Metak nije otisao iz Tuzle..😉. Dzaba krecis..
ne prodajite više oružje... zakopajite ga, čuvajte ga. možda zatreba..
Ope bure kupusa
A čime ćeš se ti naoružati, nesrećo? Tražit ćeš od Amerikanaca da povečaju donaciju otpisane opreme?
Pušmipuli davidswing
Mrš stoko politička. Naoružaj sebe i podobne i mrš na prvu liniju, možeš Ukrajinsku ili Palestinsku. Prodaju maglu kriminalci 30 godina, sad bi da ratom sakriju svoj kriminal.
Odakle ces se naoruzati jadan? Narod nema sta jesti,a ti pricas o naoruzavanju. Mozda,ako nam ko dadne kakve sadake oruzja. A ne mozes ni uskladiti u Predsjednistvu,posto dva clana ne brinu za odbranu BiH.
BOLESNI BALKAN teško sirotinji hočete im valjati siguno če tvoja i vučićeva djeca u rat
Jest pa da ostane kod njih pa da nas opet ubijaju našim oružijem i našim parama. “Inteligencija” tačno izbija iz ovih naših političara.
konačno neko pametan. Ali sve se nadam da je narod pametan i bez političara.
Očigledno da se ne smije spavati bez puške ispod jastuka ?! Da se pita Dodik, on bi razoružao OS i skroz bez Vojske BiH ostavio. Dobar primjer. Policajce u RS razoružati,samo im palice i elektrošokove dati
Sad ima oruzja ali nema obucenih i sposobnih da ga koriste , napravili smo generacije koje neznaju ni cipele zavezati !