Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na ravno gdje ima dima tu ima i vatre vakvih preduzeca ima koliko hocete a sta da se radi,,NISTA jer nemoze se nista uraditi kakvi drzavnici i institucije tako i rukovodioci i firme mogu sta hoce a da neodgovaraju.... Mozda odobravao ovo gore napisano a koliko vidim i ne negiraju predhodno napisano samo ko ce i kada sve ovo istraziti NIKADA crkni magarce dok trava zazeleni....
a neee, radnici lazu, imaju oni platu svaki mjesec, cak im daju i 13 platu, imaju i uplacene doprinose...nemaju razloga da se zale... njihovo rukovodstvo nije se obogatilo na racun firne, sve sto imaju dobili su od oceva u nasljedstvo i vlastitim radom zaradili...pogledajte njihove ruke - gore izgledaju nego kod radnika, pogledajte njihove automobile - stariji su i losiji nego kod radnika, ma pogledajte im u stanove i frizidere - prazniji su nego kod radnika, a tek racune!!! radnici lazu, oni imaju vise na racunima... de bogati ne ser.ite...ljudi jesu na granici siromastva!!!! nemaju plate vec mjesecima...radni stazevi im nisu uvezani od poslije rata (Misoca putevi - jedan od dijelova Hidrogradnje) i to ne samo u ovoj firmi...sta je sa ostalim firmama oko Sarajeva koje se bave slicnim poslovima... radnici lazu!!! ma da nasa drzava je zlatna, neka mi imamo tri predsjednika, mali milion predsjednicica kojima rukovodstva firmi, da prostis, gladi neku stvar, a radnici - potrosna roba!!