Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je svima vama cilj : tapkanje u blatu i pljackanje drzave !
@EmiRem nije svima tačno se zna kome, i nisu svi vršili zločine i to se zna ko je
MA DAJ NE FOLIRAJTE NAS VISE, SJEDIS SA BAKIROM I DODIKOM, PIJETE KAFE I IDETE NA RUCKOVE, DOGOVARATE SE ZAJEDNO
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
SDA se mora rješiti Bakira i započeti nove odnose sa Hrvatima u BiH i susjednom Hrvatskom. inače ostaje samo mali šengen. A to su Srbi.
Što im se glavna hinja u državi nagovori...
PARE, PARE, PAREEE!!!! VOLIM DA ME KVARE!!!!!
Vama treba svaki sastanak uvesti da je sa Live prenosom. Bar da slušamo i gledamo kako nas varate
tebi je cilj da dobijes entitet da sa Dodikom raspisete referendume
A , tvoj...? Da se dogovorimo , ali da se ne dogovaramo !
Nebitan
Bakirova politika ide na štetu Bošnjaka. Jer svako zna da bez Hrvata nemaš šansu opstati od napasti sa istoka. Osim ako ne želiš biti ta napast.
Prvi pravi potez su napravili vidi kako je kad se ucjenjuje
vrlo brzo ce te se vi ,,zlocinci,,i spodoba incko uvjeriti sta je bijes postenog i obespravljenog naroda misije rupe ce vam bit ko postojinske jame vjerujte 8 ofanziva ce biti zadnja ofanziva i kraj fasizma za sva vremena
Vama je svima na vlasti cilj da nema dogovora i da produzite agoniju naroda a vi da ostajete u foteljama.Dao Bog da sva trojica umrete gladni i u najtezoj bolesti.
KAD CE VISE OVI DJEDOVI OTEGNUTI PAPKE??!
Do juce nije bilo govora o izmjeni izbornog zakona.Danas vec ako on bakiru ono,onda moze i izborni zakon.Bakir haman ima privatnu drzavicu :)
Čarobna riječ zove se KOMPROMIS ,ako ne znate prevod trazite u googlu uhljebi jedni nepismeni.
jadni mi koji vas imamo