Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Simbioza četništva i totizma zvana nebojsa radmanovic nekog naziva ratnim zločincem, hrk pljuc Samo oštro Generale!
Mustafa, nemoj više sa janjičarima-ako smiješ :D:D:D:D
Ma zna se...ako smiješ :D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bravo generale. Nedaj srbima ni sekunde pardona
to da je cijeli svijet nastao od srba je vas mit poput 1000 drugih mitova. Vi ste potomci turaka i to svako ziv zna “Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.” Dobrica Ćosić: clan SANU, u svom romanu "Deobe"
perf misliš da ovi pojedinci čitaju išta drugo od stranačkog biltena? Ne zamaraj se i pusti ih nek ih mržnja i pakost jede :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
to majstore genocidnim koljacima i kukavicama koji sam znaju ubijati civile i djecu poderi znanje i pljuni ih ravno u celo jer obraza nemaju . niti obraza niti srca niti duse kod srpskih sovinista i fasista . radmanovic je jad i bijeda cemer i tuga . samar mu sucaj u sudnici . nabij nogom tu rugobu sto podsjeca na krizanca izmedju mravojeda slona i nilskog konja .
Ne mogu da vjerujem da ova genocidan stoka ima obraza pricati o ratnim zlocinima?!
Brao Sefere, neka se zna ko je agresor a ko žrtva! Ko ima vremena neka pogleda emisiju "generali" koja je bila emitovana na FTV-u i u kojoj govori Sefer Halilović. Mnoge stvari će vam se same reći. YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=CZO4BH2kDcU
Sefer Halilović jedina svijetla tačka Bosanskog otpora kojeg možda ne bi ni bilo da nije bilo njega. Živio Sefere hiljadu godina sve najbolje tebi i tvojoj porodici.
malo si pretjero da je on jedina svjetla tacka
Možda su svijetla tačka Bošnjaci infiltrirani u otpor Bosanske armije a poslije se dokazalo da su bili kosovci koji bi prodali i mater svoju a kamoli Bosnu jednu. Bilo je sigurno opcija i zagovornika da takav jedan bude na čelu i tu bi bio kraj borbe.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
srbi dismr k'o poljska hala..
pa oni flasice i koriste da ne smrde. sta tu ima nelogicno i cudno? ako konstantno guzicu brises papirom ili je nikako ne brises kao kakva zivotinja onda ces da smrdis kao zivotinja. utuvi to sebi u tu svoju glupu glavu prije no sto izustis glupariju.
ruska, ne poljska
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa hvala Bogu pa i neko u BiH ima petlje tuziti gamad. Sve sto se i dan danas radi u Srebrenici, Visegradu, Zvorniku nasim povratnicima i svakodnevno negiranje genocida u Federaciji se samo sutke prati. Svaka cast Sefere, to je stav generala!!!!
naravno, nije sefer svako. taj covjek je istinski general.
Bez puno šuplje priče, prepucavanja, ružnih riječi, psovki, vrijeđanja i sl... "Odcijepite se-ako smijete". :)
Mustafa...nemoj prevoditi...ako smiješ hahaha
Vlahadija nikako nemoze da dodje sebi i skonta da vise nema juge i JNA te se izgube kad im neko ovako nesto kaze u lice.
a ni braća im komunjare
To GENERALE.Majku im četničku.Kod njih generali po Hagu i šumi a ti možeš hodati uzdignute glave,Samo naprijed da govna ne seru više.
Moj rahmetli babo je pravio ratne zločine, nisu Armija RBiH i ostale strane u sukobu.
армија БиХ 40% геноцидна. Мада мит о непобједивости ми је најјачи :Д Толико јака армија а данас Бошњакистанци живе на 23% и нама дали тапију на пола државе. Најјачи сте. Ем војно, ем интелектуално :Д ХАХАХАХАХХАХАХА
Marko moj te Žarko
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sefere kralju znam da si posten covjek ali ces se ugusiti u moru lazi oko tebe. Pa svi kradu i petljaju, a postenih ljudi je jako malo. Nek ti je sa srecom. Borio si se za BIH i ko voli BiH voli i tebe. Respect
Sefere samo macolom u tu genocidnu glavu ga rokni :)
idu na sud. a poslje fino obojica u restoran zajedno na večeru, a raja nek skapava.
E vala, sve je tacno sto je izaslo iz usta ovog covjeka