Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bradate spodobe...
Na ovakav nacin u izraelu postupaju sa palestinicima. Uhapse ih bez ikakve osnove i odredjuju im kaznu po zelji. Ovim sudijama, koji odredjuju ove smijesne kazne, se ne mota po glavi da nije lijepo postupati nepravedno prema ljudima. Jedno je sigurno, a to je da ce doci dan kada ce se prema svima postupati pravedno !
Jos samo da pohapsite one vehabije Ravnogorce
Zanimljivo ovi što vrbuju mlade za rat nikad oni ne idu, nego vrebaju, pa vrbuju iz sigurne kuće.
Nisi u pravu. Evo pogledaj Nusreta Imamovića, otišao sa ženom i 4 djece u Siriju. A vjerujem da će i ovi otići ako budu mogli. Bolje i to nego da robija ovdje 20 godina.
waad je l' pametno to što je 4 djece odveo u žarište rata u Siriju? Bosanka Bi l' im se pridružila?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Jadne skromne vehabice. Nikoga ne diraju, uzivaju u svojim vilama i vozaju auta. Niko ih ne finansira, nigdje ne rade, imaju pare. Ne znam sta kome moze biti cudno u tome.
ovim i slicnima treba odrediti mjeru zabrane razmnozavanja.................
opaa, bosanka a ne bosnjakinja,jos radikalno opredjeljenja......ma ovde ima da cvjetaju ruze i zlatne kasike narednih godina.......blago tebi na sprcanim godinama a zatucana ostala................
hahhahah nepustajte ih pobjece u smrdiju i odose pravac u ukrainu.
Sto mi dajte minuse?pa neki cetnici su se vratili iz ukraine pa treba zamjena njihovih snaga,kazu vruco im bilo tamo neratuju goloruki civili.