Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tasim Tasim tanana i svilena mahrama,u marami secera da nam Tasim vecera. Brzo da poraste visoko do tavana,Tasim Tasim tanana. Ko ne slusa Tasima! Stice ga cuska Sandzacko-Raska....
dok sudija cita presudu, tasim slusa muziku na svom mp3 playeru j.e.b.e se njemu :-)
Napusti ovaj portal! Jes cuo sta ti kazem,napusti ovaj portal! Jel ima jos neko ko ce da prekida moj govor? \"JEL IMAA JOS NEKO DA PREKIDA MOJ GOVOR? SAHRANJIVAJ!!!
JEL VAMA OVAJ LIK LICI NA--- ZMAJA OD SIPOVA---- MOZDA MU JE BURAZ BLIZINAC
UBITI GOVNO!!!!!!
ZBOG OVAKVIH TREBA UVESTI SMRTNU KAZNU LIJEPO GA STAVITI MALONA ELEKTRICNU STOLICU DA SE PRZI I DATI PRIMJER SVIM OSTALIM PA BI ONDA VIDJELI KOLIKO BI BILO OVAKVIH MANGUPA I IDIOTA KOJI MISLE DA MOGU SVE SAMO ZATO STO IMAJU NOVCA A NEZNAJU DVIJE SASTAVITI KAKO TREBA SAMO ELEKTRICNA STOLICA I SPRZIT MAJMUNA....
kakvi bolan mjesec dana ,lik dobio 12 god
Interesantno kako \"faca\" ide sa unutrasnjom karakteristikom osobe. Tasim bi mogao da glumi u Holivudu. Tipicnog istocno-evropskog negativca sa teskim \"akcentom\". Wat arrrr you douing herrrre. I will brrreake yourrrrr neck!
Jel neko primjetio na jednom od onih snimaka gdje monstrum laze da je samo odgurnuo onu nesretnu zenu, pa posle proziva Ejupa, neke minstre, neke profesore... Uvjeren sam da on mnoge drzi u saci na neki nacin pa sad poziva upomoc.
Vratiti nazad odakle potice.Oduzeti BiH isprave pa neka po Srbijici ili Crnoj Gori radi sto mu volja.Neka podvodi mater,sestru,kcerku ,jer za njih u toj plemenskoj zajednici odakle poticu zensko bice,makar u srodstvu bila,nista ne znaci.Van s primitivnim plemenskim dripcima.
Kad covjek gleda ovako sa strane iz druge drzave (sretan sam sto nisam tamo mada sam bio kad je bilo najpotrebnije)vidi koliko je korumpirana nasa gospoda i da nasom zemljom vladaju veliki mafijasi.Evo naprimjer ovdje u Americi taj mafijas(kokosar) nebi vidio bjeli dan, a ne to sto su ga pustili nakon sudenja kuci, pa onda kad im se cefne da dode u zatvor na izdrzavanje kazne.Pa gdje to ima i cemu to vodi.Svaka cast novinaru Bakiru, koji je stvarno hrabar, da izlaze svoj zivot, u komentarima protiv ovih mafijasa.
Moj komšija, Sandžaklija dao život za BiH i Sarajevo tokom rata. Neka je rahmet golemi - Seadu B. Ovaj Tasim se pomokrio na sve nas i ove što život dadoše za BiH. DA TE NIJE ALIJA, NE BI VLADALA JALIJA!
ubi smece sanđacko alija im je previse dao nabijem mu mezar
poslije neka ga puste da moze pobjeci u srbiju.
ma nevolim dodika ali brate u pravu je za ove BiH sudije prave su jajare i babe ma ove sudije su najveci kriminalci nista bez neke jake revolucije u ovoj zemlji vladaju kriminalci ovo je nevidzeno