Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najsmjesnije je kada papoljupci pocnu polagati ekskluzivo pravo na naslijedje Crkve Bosanske. To pokazuje koliko su sludjeni raznoraznim Lovrenovicima i njihovim uskim kleronacionalistickim hipotezama.
Cak su i Osmanlije bile manje zlo od krstaskih pohoda koje je naredjivao Antikrist iz Vatikana, s namjerom da nas potpuno unisti ognjem i macem, kako je unistavao i zatirao sve druge sirom Evrope, od Bosne do Francuske, koje je oznacavao hereticima.
najgore sto se o bosanskim kraljevima i njihovoj ostavstini najvii se brinu kojekakve Muje, Hase Fatime itd. oni koji su prihvatili okupacijsku vlast i prodali vjeru za komad zemlje
Najzaslosnije je to sto se jednog ideoloski motivisanog kvazinaucnika uzima za ozbiljno, cak ga se od iskompleksiranih likova koji se boje iz raznih razloga da im taj nacionalista ne prebaci da su nacionalisti, proglasava \"najobjektivnijim\", \"relevantnim\" i sta sve ne.
Zalosno da kaptolski historicar, pardon, povjesnicar, neumorno cini sve kako bi sliku proslost Bosne prilagodio interesima onih koji su Bosnom proljevali krv jos od ranog Srednjeg vijeka, a da mu se niko ozbiljan ne supsrostavi. Da bosanski krstjani vide ko o njima \"brigu brine\" i sta im sve upisuje ni tezina stecaka ne bi blia dovoljna da ne ustanu ispod njih.
Ovo podvala je uradjena samo sa jednim ciljem da se BOSANSKI STECAK ne zove tako. Jasno je ko i zasto to radi. Mozete svirati qurcu i nazivati ga kako god hocete ali to je bio i ostace BOSANSKI STECAK
Ipak su svi od bosnjaka nastali!