Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hej \"WE\" i \"moon\" ... pozdravite svoje šefove bandi koji žive u zabludi da su \"nevidljivi\" i \"nedodirljivi\".
SERVSKA DEMONSKA SERVOKRVOLOCNICA...!!! S.....D.....S.....!!!
http://www.bljesak.info/cont ent/view/74662/155/ Vahid Hećo uredbom poništio milijunsku investiciju: Hercegovina bez 50 milijuna eura Na ovaj nečin platformaši sređuju politiku, BiH ostala bez 50 milijuna EURA strane investicije.. mašala hećo je uvijek imao NJUH za posao..poserem mu se u usta...
Mrav je puko- idi covjece trazi posla nije politika za tebe ,a i pakostan si brate
Hajde više ne serite po ovom portalu.Vrijeme je da se radi i da živimo jedni sa drugima.
KOSOVO I GRUZIJA ( drugi dio ): ... jel sad jasno zbog čega je u svoje vrijeme Bil Klinton naglasio, da se finansijska šteta po zapadne zemlje može svesti na minimum jedino bombardovanjem Miloševićevog režima ??? Koliko je razoran uticaj ruske energetske mafije kroz njenu \"tajnu\" saradnju sa beogradskim političkim mafijašima najjasnije se može sagledati u činjenici da su žrtve te saradnje čak i stanovnici Gruzije ( prisjetimo se samo uloge beogradsko-banjalučkih trgovaca oružja i njihovih političkih mentora u snabdijevanju oružjem gruzijskih političkih mafijaša koji su to oružje zloupotrijebili za progon Rusa na teritoriji Gruzije ) .
KOSOVO I GRUZIJA ( prvi dio): Pa u osnovi, čak i da se dokaže nešto konkretno u korist beogradske političko-pravne mafije o trgovini organima na Kosovu, nije moguće falsifikovati činjenice u masovnim razmjerama ... mnogi su na zapadu savršeno svjesni da beogradski \"stručnjaci\" za dezinformisanje ( iz bezbjedonosno informativne agencije Srbije) pokušavaju na teritoriji Kosova kreirati južnu verziju genocidno-mafijaške tvorevine tipa \"južna republika srpska\", što podrazumjeva i nove srebrenizacije ( po uzoru na srebrenički genocid ) na teritoriji Kosova ... ali Albanci nisu budale da čekaju da budu masovno likvidirani, pa su u svakom trenutku spremni da kao i za vrijeme Miloševića pobjegnu od genocidnih planova u Evropu i Ameriku ... a to onda stvara finansijske i ostale probleme sa smještajem brojnih izbjeglica ...
PRIJE SVEGA ZELIM POZDRAVITI TATU DODU POZDRAV OD ZELENOG ZUBA - K0PILETA SANDZACKE QURVE SRPSKA DOVEKA
@ Gonzo E moj Gonzo prihvati se stapa i ako imas koju ovcicu sto ti je ostala od komunista,odnosno,ako ti ih nacionalisti niu pojeli a ne mlati kao Maxim po diviziji
Karadzicevci zele po svaku cijenu ugurati u vlast svog kandidata Dragana Covica, ali zaboravljaju da ovo nije 1992. godina. kada su mogli nekaznjeno voditi svoje krvolocne rusilacke pohode po BiH i Hrvatskoj!
PRIMJER POLITIČKOG MILICIONERA JUNIORA: Evo narode da vam navedem samo jedno od mnogobrojnih imena političkih milicionera ( lažnih policajaca ): Sanel Trnka, policijska uprava stari grad, ulica logavina, u Sarajevu, na Baščaršiji, u Bosni I Hercegovini ... e taj je relativno mlad, a možete misliti kakve su tek njegove starije kolege u stanici ( politički milicineri seniori).
SVE SE SAZNA: Hej \"zubić poturi...\" iz tvojih komentara, i iz tvog nika, može se zaključiti da si ti jedan od onih mafijaša iz \"bezbjedonosno informativne agencije Srbije\" ... onih istih koji uz pomoć ruske energetske mafije pokušavaju na Kosovu kreirati južnu verziju genocidno-mafijaške tvorevine kalibra \"republika srpska\".
odakle ovih lešinara, zar ova genocidna stranka još ima pravo djelovanja u BiH???
KO JE KRIVLJI ??? Da se podsjetimo da ako neki građanin bude fizički napadnut, da je to krivično djelo uvijek počinjeno na teritoriji konkretne policijske uprave koja ima svog komandira stanice... dalje postoji i entitetski ministar unutrašnjih poslova ... ko je krivlji ??? komandir ili ministar ??? Ko je krivlji od političkih milicionera: izvršioc na terenu, ili dežurni u stanici, ili komandir stanice, ili neki viši \"organ\", ili ministar sigurnosti ???
NASILNI SKUPOCJENI PRAVNICI I NASILNI BOGATI POPOVI: Ako skupocjeni mafijaši koji se skrivaju iza pravničkih i vjerskih funkcija otvoreno pred kamerama fizički napadaju one novinare koji nisu pod kontrolom državnih bandi, a mafijaši koji se skrivaju iza policijskih uniformi odbijaju da uhapse skupocjene razbojnike, onda to znači da u Bosni i Hercegovini nema više pravih policajaca ... to je jasno kao dan.