Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostvari Dodik sve što naumi.Nece njega niko goniti kao kriminalca.VM će mu u tome pomoći.
@fakat nisam siguran da mislis dobro BiH
@Garo >Evo, dolazi kraj OHR-ovom ostvarenju politickih ciljeva preko pravosudja BiH. vi u RS ce te placat danak dodiku, i njegovim poslusnicima kao sto ste naucili 500 godina placat danak turcima. a i ko vas jebbe, dobili ste sto ste zelili.
Svuda na svijetu mafija ima dobrog upliva u politici,medjutim u BiH je znak jednakosti izmedju politike,vlasti i mafije.Sve sto narusava normalno funkcionisanje mafije preko organa vlasti,sto je opet mafija,ce se otklonite.Znaci drzava BiH je protektorat BiH mafije.Ta BiH mafija drzi u ropstvu bosansko hercegovacki narod.Jedine zdrave snage su medjunarodni predstavnici u nekim organima i institucija koje koje remete mafijaska djelovanja u BiH.Zato apelujem da podrzite prisustvo medjunardonih predstavnika,ne samo u ovom,vec u daleko vecem broju.
ma samo se vi veselite sto nam stranci odlaze,vidjet cemo sta ce biti od BiH iduce godine,hocete li smjeti i prnuti od straha da vas koji mafijas ne zaskci s ledja
COVIC SLOBODAN,DOKIC SLOBODAN,IVANIC SLOBODAN,IZETBEGOVIC SLOBODAN,A NA KRAJU CE I MILE BITI OSLOBODJEN ! SVE CESTITKE DRZAVI !!!
\"Vršilac dužnosti visokog predstavnika Raffi Gregorian \" To onomade biijese kad no ono jos Incko nije bijo postavljen visokijem prijedstavnikom?? Samo primjetih, ja ovako seljast i neobrazovan, da u FENI ima i gorih od mene. Insala, pomoz Bog
Ovaj se zabrinuo za vlastitu stolicu a ne za BiH. Kad ce to ovom svijetu doci u glavu. Ispada da BiH postoji zbog takozvane MZ. Zahvaliti im se na svemu sto su nam do sada \"pomogli\" i prihvatiti se posla. Gospodine Gregorian vrijeme je da potrazite novi angazman.
Netreba ih niukom slucaju stititi i omogucavati za daljni ostanak jer su beskorisni u svakom pogledu-jer naprosto je ogromna bruka i sramota u svojoj vlastitoj zemlji drzati strane tuzioce i sudije,poslije ratnog i razarajuceg vremana,To je cisti promasaj u pravosudju jedne zemlje koja savjesno ili nesavjesno omogucava legalno strancima da vrse korupciju ionako osiromasene zemlje!! Zivjela REPUBLIKA SRPSKA\"
Pas zar ovi lopovi mogu biti jaci od MZ u svojim odlukama. Njima i odgovra da odu da im ne bi ko imao cestito suditi. A nase sudija pod pritiskom to nisu u stanju ucinit kako treba. Zato apelujem na MZ da ne dozvoli,jer Amerika i MZ je dala silne novce za BiH da bi je oni potkradali.
Htjeli ste da tužite Dodika. Ajte sad kući. I to pognute glave, molim...
Da bome da im ne dati vishe da budu na tlu BiH. Ovo ce nas sve jednog dana kstati, a naravno da njemu u vezi ove odluke nije nista vishe logicno kada mu se radno mjesto ukida. Hajd idi ti kuci pa tamo pametuj, ima ovdje nasih takvi kao i ti na kile.
Onda ce bit \"LEGALNA PLJACKA\" drzave Bosne i Hercegovine-jer Dodkrmku lopovu s laktasa Raffi najvise smijeta! Eh jadna drzavo sta ti uradise ne samo drugi vec domaci lopovi i neprijatelji! BiH4EVER!
Pipo nana te zove..namazala ti pekmeza ...potrci
Te strane sudije nisu, na prvom mjestu, nikada ni trebale da udju u nas pravni sistem. Drugo, legalno, njima istice madat ili kako se to vec zove i vrijeme je da idu svojim kucama. I ne treba im ni po koju cijenu ostavljati mogucnost da ostanu. U ovoj zemlji ima i pametnog i sposobnog strucnog kadra u toj oblasti.