Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Očito ovaj KORUMPIRANI SUD ne zna ni sam šta da uradi,sputava ga odluka Ustavnog Suda da ponove onu SRAMNU odluku, da mog PREDSJEDNIKA,prava-zdrava strpaju u bajbuk!
Tvog "zelenaskog" pijuna koji BiH blokira vec 2 godine treba strpati na dozivotnu robiju zbog stanja koje je proizveo!!
@h8er GRIJEŠIŠ,da ovi PUČISTI uspiju u svojoj nakani to bi sigurno nanijelo OGROMNU štetu Državi BiH,pa da su se oni šta pitali 92.g. Države BiH ne bi bilo više ni na mapi!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
SPP - Stranka Plaćenih Pomilovanja
Exluzivno, Srna zna kakvu će odluku donijeti sud BiH.
Samo mi nije jasno šta se čeka ?
http://www.youtube.com/watch?v=6rZ4Zae0-RU&feature=share
vnogo u tvorza!!!!
Budimir je ranije rekao da neće bježati iz BiH zbog pravosudnih procesa koji se vode protiv njega. Koliko si novca iznudio nebi me iznenadilo i da se ne vratis,jer sad mozes sa svojom porodicom da uzivas od pokradeng novca cak i na Havajima.
Budimir se iz njemacke vise nece ni vratiti.. Senader 2
General,vam neće priuštiti to zadovoljstvo,on će se sigurno vratiti da ove PETOKOLONAŠE zgazi!
Generla Živko, zapovjednik 11 virtualnih kasarni u Posušju čiji su vojnici primali stvarne penzije.
"Budimir je otputovao u Njemačku, gdje će u Berlinu prisustvovati molitvenom doručku", rekao je juče Srni Budmirov advokat Ragib Hadžić. Dok gradjani su na rubu egzistenicije ovaj kreten,lopov putuje po molitvenim doruccima..ma dokle vise svi na ulice,treba da ih smjenimo kak osmo ih i izabrali.
ma nistaaa od cuze, kad je kod nas sta bilo kako treba?
to jeste:sljedece sedmice ce odluciti da nije kriv...jer kod nas politicari ne mogu biti lopovi...
Ništa se neće odlučiti sljedeće sedmice. Sud tek odlučuje da li će Budimira držati u pritvoru dok traje istraga. Nakon ovog će usljediti podizanje optužnice, pa suđenje i tu će se odlučivati da li je kriv ili ne.