SDU 2002 i Narodna bošnjačka stranka
0
Odluka o odlasku bh. jedinica u Irak je nepromišljena
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupio sam Laticevu knjigu...prava je...Nedzad je lav i patriota...i Dzemo...Sellam...
Apsolutno se slazem sa odlukom gospode koja je protiv slanja vojske. Kada je predsjednik republike Hrvatske bio protiv toga zasto bi Bih bila Za da vojnici idu na ratiste, zar nebi bilo bolje da nasa vojska sluzi kao LEGIJA STRANACA:)
Hanifa, Vojislav Seselj je pocasni doktor bagdadskog univerziteta. Sadam nikad nije priznao BiH. Milosevic je u Iraku vidio dobrog saveznika i saradnika... Ako je tebi neko brat samo zato sto selama i klanja onda ti nisi normalna, jer ti je brat i OsamaBL. A poslije se svi ibretimo kad nam treba viza za EU, serem vam se ja u takvo bratstvo!!! PS bio sam u Dubaiju, tamo nas bosance tvoja \"braca\" tretiraju kao najvecu stoku...
Merhaba..merhaba i Ej selam Alejkjum... Jala, jala sta hovo radu nakarad him bilo Vas svijet islamski se ibreti...Sramota da nasi ubijaju nase.. zulum alah ih nagradijo sve sami sejtani u presjednistvu Jala jala sat radu
\"On je pozvao predstavnike bh. inteligencije i posebno vjerske predstavnike da se oglase o tom pitanju. \" Sta se kojeg vraga oni imaju oglasavati po ovom pitanju, jebala ih dzamahirija sto nam je od drzave prave!!!! Sretno nasim momcima u Iraku, zelim vam srece i da se svi vratite kuci zdravi i citavi!
Nije bitno@ \"Morate sada platiti cijenu podrške amerikanaca za vaše razbijanje Jugoslavije. Nisu vas džaba ameri podržavali. Sada morate da vratite uslugu.\" Jugoslaviju je razbio velikosrpski unitarizam i aspiracije, velikohrvatske ideje, katolički kler i euro-američki kapital, a Bosna i Hercegovina je najebala u svemu tome.
Morate sada platiti cijenu podrške amerikanaca za vaše razbijanje Jugoslavije. Nisu vas džaba ameri podržavali. Sada morate da vratite uslugu.
U predizbornoj kampanji u Kladusi 1989 Alija kaze na mitingu pred 200,000 Bosnjaka: \"Ako treba ratovacemo za cjelovitu Bosnu.\" Cim cetnici dodjose u skripac, tj. cim se vidlo da nas ne mogu ratom pobjediti, Alija kaze: \"Bolje sto dana pregovarti nego jedan dan ratovati.\" i otpoce pregovore za podjelu drzave. Kad je trebalo ratovati jos nedjelju dana da se oslobodi drzava, njima je \"mir\" bio svetinja, a sada salju nase vojnike da ratuju za okupatore protiv muslimana, sada vise nije mir svetinje Alijinim sljedbencima.
Ovo je odluka koja pljuje na sve zrtve agresije na BiH. Kad su zlocinci iz Srbije, Crne Gore, Rusije, Rumunije dolazili u BiH da \"pomognu\" okupatorima da zavrse zapoceti posao. i oni su dolazili sa slicnim ciljem. Slicno se desilo kad je gradonacelnica Sarajeva primila 2006 ambasadorku Izrela za vrijeme izraelskih zlocinackih napada na Liban.