Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@tako je......e moj cobane kad bi shvatio sta si napisao shvatio bi ustvari koliko si glup moronu !!!!!
Koja crna vladavina prava cobane........mislis udarac vladavini laktasenka......tvog SEFA !!!!!!! Sikter cobani.........vi i vladavina prava !!!!!
Simicu, napusti Teheran, imamo mi svoj Ustavni sud u Banjaluci
\"Premijer Srpske Milorad Dodik izjavio je ranije da se sudije Ustavnog suda BiH ponašaju kao \"slobodni strijelci\" To se zove NEZAVISNO SUDSTVO beogradski eksponentu, rusioce Bosne i Hercegovine
Svi sudovi su utvrdili da je \"Krajina Borac\", kao državno preduzeće RS, PA KO LI SMIJE NAPISAT DA JE RS DRZAVA????????
> OD KAD JE GENOCIDNA TVOREVINA DRZAVA??????????? ZA OVO TREBA TUZIT AUTORE RIJECI I TEKSTA!!!!!!!!!!!!!!!
Hvala vam sto ste nam prenijeli \"objektivni\" tekst SRNA-e, umjesto da napisete svoj.