Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako dodje do rata , u BiH s vojskom ulazi Srbija,( u RS), Hrvatska u HB ! Gdje vidite mugosi sebe u toj vrlo vjerovatnoj situaciji? Jedina nedoumica ce biti, ostaviti vam fildzan ili i vas podjeliti? Koliko cujem u MZ je sve vise takvih razmisljanja.Dokurcili ste i vi i BiH svima. dA SAM NA VASEM MJESTU JA BIH SE ZAMISLIO.
Zelite rat? Nije problem ! Prekurcili ste vise .
MA NEK IDE U 3 PM
sto se tice mene sad nek pukne evo bas ovaj trenutak svejedno mi je pa cak bi i volio al dragi Srpčići neće biti ko 92 ima da bude Džihad.
@Srbi iz republike cpbcke Sam dokaz da ste opterećeni nama i svjesni činjenice da vam ode vaša \"republika cpcka\", je taj da ste redovni na ovom portalu.. Duže vremena čitam razne komentare na sa-x i više vas ima ovdje nego na vašim cpbckim portalima. Gdje je taj vaš portal? Ja nikad nisam otišo tamo, a vjerujem ni jedan građanin BiH. Željno očekujem odgovore.
@ela Pa sta treba da radi? Da ne jede, da ne pije, da ne vodi ljubav a svojom zenom?? To sto ce ga docekati ljupka zenica, napraviti mu veceru, otvoriti bocu dobrog vina i poslije toga vodoti ljubav s njim, ne cini ga losim politicarem niti losim covjekom... Na kraju krajeva, procitaj komentare na ovu temu pa ces shvatiti sta manjak takve prakse cini od covjeka i njegovog mozga :):):) zivjela :)
idi podmazi traktor, pametnije ti je nego sto izvaljujes budalestine po portalu...
I ja tebi sve što imaš i nemaš i što ćeš imati. Stoko balijska !
pravoslavci kao noga? samo bi trebali paziti da se noga ne slomi, preko njihovih ledja moguce je .. ;-) ebo im dodik mamaru chetnicku
Odlazi američka džukela.Oho ho.Neka,neka.Mašala.Uskoro će otići i Bosna.Šta je jedan Gregorijan?Smrdonja manje više.
I tako...za to vrijeme Gregorijan je dosao kuci sa jako dobro placenog posla,supruga mu je otvorila najbolju bocu vina...vecerali su uz svijece a poslije toga uzivali u mirisnoj kupki...i poslije vodili ljubav... Koji ste vi glupani....
Zao mi je sto Gregorijan odlazi jer je on jedini imao hrabrosti i muskosti da radi posao za koji je placen... Nadam se da ce i slijedecu poziciju obavljati isto tako revnosno i hrabro... Gregi, ti si car! Sto se tice komentara, mogu samo da kazem da je zalosno kako ljudi i dalje nasjedaju na ratnu srpsku propagandu o tome kako su muslimani u BIH nekakvi radikalni islamisti koji samo grade djamije i slave arapski svijet itd... Pa i ptice na granama znaju da je to bila izvlakuska pred medjunarodnom zajednicom za zlocin koji su srbi (a poslije i hrvati) vrsili nad muslimanima jer trebalo je opravdati zlocine koji su se vrsili na pravdi Boga..pa su poslije toga doveli vojnike iz arapskih zemalja, sumnjivih biografija kako bi dokazali svijetu da tu postoje islamski teroristi ida su zlocini ustvari nacin odbrane od krvozednih muslimana... Kazem, zalosno je sto ta propaganda i poslije toliko godina pali kod navodno pismenih i obazovanih ljudi....
za dodik: karadjordjevo i zlocinacki diplomski rad f.tudmana i s.milosevica te njihovih segrta je glavni uzrok majstore. sve ostalo su prazne floskule...
pitanje haaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahhahahaha bravo majstore hahahahahahahahahahahahahahahahah alal ti vera CCCC revenge is a bitch da da kroz istoriju mnogi su se slomili na srbimaa,valjalo je to moj druze zitgu eonima hahaha rijec srb serv -romanski sluga, pa kroz historiju se nastavilo,turska kuja i sluga,pa austrougarska sluga, pa ruska kujica i sluga pa americki lili hop,pa eu prostitutka i tako dalje i tako dalje.
@banjalucanin. Ovo sa nogom ti je pravo poredjenje. A sto se tice rata ako zarati ponovo ovaj put srbi nema sta da izgube. Kako god da bude srbi ce ziveti u jednoj drzavi.