Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
........... da sam na njegovu mjestu /a nisam/, ne bih se žalio i osporavao izručenje, već bi na domaćem sudu osporio optužbe.......... da si čist sam bi se vratio............
srpski agresori nastavljaju sprogonom Bosnjaka i onih koji su branili drzavu BiH......... Ovo je jos jedna gnusna laz srpskih okupatora i agresora, samo da nastave progone onih koji su se suprostavili njihovoj agresiji........ STOP SRBOFASIZMU!!!!!!
..........ok............. ali o tome će ipak meritornu odluku donijeti nadležno pravosudno tijelo........
svi koji su činili ubijanje, mučenje, silovanje i ostala zvjerstva nad civilima bilo koje nacioanalnosti trebaju odgovarati. oni koji podržavaju ovakve stvari nisu ništa bolji od onih koji su ovo izvršavali.
Dragi naš Almaze, izdrži ovu ogromnu nepravdu nanesenu tebi i tvojima. U nedostatku zločinaca čovjeka terete za "šamaranje" tzv. civila. Svi oni koji su iz Dervente znaju da to nisu bili nikakvi civili već do zuba naoružani građani srpske nacionalnosti koji su svojim komšijama spremali mnogo gore od onog što ih je stiglo. Naravno da mučenje i zlostavljanje ne opravdavam ali ovo je za plakanje. Moj muž je bio u Omarskoj pa bi trebao malo da ispriča šta je to zapravo logor i kako su se prema njima odnosili.
A mora biti da si i ti bila zajedno sa Almazom. Svak ko oprav dava zločin je zločinac kao i onaj koji ga je vršio, čak možda i veći.
A Almaz je intelektualac, vidi se po faci, ne izlazi iz bibloioteke.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako je kriv nek mu sude. Grad na Drini, hajd' izjavi ovdje u kojem gradu, mjestu, selu na Drini su 92. Bosnjaci imali vojsku, odvodili civile, ubijali, premlacivali, oduzimali imovinu i etnicki cistili prostor. Molim bez zavrzlama, podpitanja itd.
Žiku mu face, intelektualac.
Divi mu smajlija!
SAMARAO SRPSKE VOJNIKE, GENOCIDASE, UBICE I ZATO RATNI ZLOCINAC???? NEKA SI JARANE!!
jel vam i ovaj nevin, mamu vam?! Ako je nevin nek' uradi svakom od vas što i Srbima pa nek' ga vaša familija oslobodi krivice!
SMRDIS SRBINE!
ko ima vremena moze da pogleda sta je zapravo bilo u derventi http://www.youtube.com/watch?v=vdxyJQ7iPqA
...VIDITE NA SVE STRANE PLAĆENICI KOJI POVEDU NAROD U RAT ...I VIDITE KADA I KAKO IM SE SUDI...
...SHANG TSUNG UZ MORTAL KOMBATA 1......
Klao iste, pa onda u SAD,mamu ti jebem.I koliko ih je još tamo.Ali svi će nazad i to vrlo brzo.
Na faci mu se vidi da nije dobar.
srpski agresori nastavljaju sprogonom Bosnjaka i onih koji su branili drzavu BiH......... Ovo je jos jedna gnusna laz srpskih okupatora i agresora, samo da nastave progone onih koji su se suprostavili njihovoj agresiji........ STOP SRBOFASIZMU!!!!!!
jel to neki narodni heroj u pitanju?!
seronja !!!!!!!
daj ovaj srbin to jest posrbica sad bi franz jogy ili onaj odred il kako se zovu kometatori reakao"heroj"ali za men ej ovaj smece i naravno necovjek a zlocinac izgleda nije nije nikog ubio za ovo mada ne odobravam je vec odluzio kaznu kako se sudi zlikovcima koji su poubijali hiljadama ljudi silovali djecu zene ubijali starce snajperisali i terorizirali Srebrenicu Sarajevu itd.
Tako je ;)