Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li ce biti ispitivan i general LUIS MEKENZI????? Ako on bude ispitivan eto Ganicija za JEDNO 20-30 godina nazad.
Konacno usli u trag koferima??? Ma, jel moguce???
Hajde periguzi razlaz ! U djamiju i jedan drugome noseve u paksu gurajte ! Internet je za pismene i obrazovane ljude!
staru ti majku qurcem izmasakriram
Četniciii, četnici, karinašiiii mali dođite bošnji da vam djecu pravi. Slobodno, kao bake i majke vaše nekad turcima, sada dođite nama da vas počastimo k.u.r.c.i.m.a! Kao što vam je poslije decenijskog k.u.r.č.e.nj.a dohakao kosovar, uskoro će vas i bošnjo j.e.b.a.t.i u č.m.a.r. Ni rs vam naumpasti neće, kada vidite ćafiri da nemate sreće. Beogradski pašaluk luksuz će vam biti, a sa moje ćune soka ćete piti.
nece on jos na ahiret .jos je ganic mlad ,otporan i trezvene svijesti prevazici ce to ganic bez problema.ima ganic podrsku od ljudi koji su kompetantni za to.on se i ne oslanja na ove druge.
Ne oduzimaj K, to nije konzistentno! Čovjek je bio Kobilić, pročitaj malo!
Neće valjda i ovaj krepat kao Ganić, Milošević i Izetbegović.
sudeci poreakcijama voda je usla u usi a sljedi i pronalazak kofera.
Usla voda u usi. Je\'l ko naso kofere?
sta je sto ste stali za tim umnim bolestima upucene prpadnicima bosnjackog roda.
steta sto emina nije lijepa za ove ovake dobre srbe da je mogu silovati i prazniti svoje bolesti na njoj .i da je rodjena lijepa velja se unakaziti da ne padne srbima u oci.u svojoj pravnoj ne moci i ne logici bosance proglasavaju bolesnjacima.ponestala im je argumentacija.
MA DOCI CE ON,A AL ZA KOJU DECENIJU.........KO ZNA OTISAO KO BOZNJAK,A KOJA CE GA POPULACIJA SACEKATI .....CUDO BOZIJE EJUP GANIC SE RODIO KAO SRBIN,ZIVEO KAO JUGOSLOVEN,DECENIJU I NESTO BIO BOSNJAK,A KAKO CE LIPSATI... DA NE BUDE PUN KRG LIPSO KO SRBIN:)))))) A EMINA IZ EMINA U JELENA:))))))))))
uuu kako je ruzna ova emina. Kad ce ti koferi Dr. Govnichu? Bolesnjaci te nestrpljivo cekaju
Aaaaaaaaaaaaa, pa zar je potrebna tolika dokumentacija da bi se doslo do par kofera? Svastaaaaa!