Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samoukinite se, imate viška 50% (ne)radnika, pozapošljavala se rodbina, signal nivou prapočetaka emitovanja, ne znam ko vas uopšte i gleda?!
FTV je puna članova SDP-a...i nitko ne želi financirati te guzonje i neradnike iz svog džepa
zar jos uvijek ima budala koje gledaju ove odrone od kanala?
Satelitske koje se piratski gledaju unistise TV servise
JA PLACAM I UVJEK ČU PLAČAT JER VOLIM SVOJU DRŽAVU
koliko neinformisanih ljudi.taksa predstavlja porez na posjedovanje tv i radio prijemnika.nema veze da li gledas ili ne.to je kao porez na imovinu,nema veze da li zivis u njoj ili ne.placas je
koliko neinformisanih ljudi.taksa predstavlja porez na posjedovanje tv i radio prijemnika.nema veze da li gledas ili ne.to je kao porez na imovinu,nema veze da li zivis u njoj ili ne.placas je
koji su to kanali???
Veliki pad je nastao zbog velike ekspanzije MojeTV. Ljudi misle da ne moraju plaćati pretplatu ako plaćaju BH Telekomovu uslugu. A smiješno mi je kritikovati zbog lošeg programa kad uzmete u obzir s kakvom mizerijom od novca oni raspolažu. Turske i hrvatske serije još ispadaju najbolje što se može otkupiti, u skladu s mogućnostima im još preostaju možda albanski ili moldavski sadržaji.
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
obzirom na usluge koje pruzate ,nadajte se samo da ce ostati na ovome .Samnjite brojj lezihljeovica i sebi ionako prevelike plate ,poboljsajte program pa ce te imati i vise nego dobru naplatu .
I ovdje ima politike, ali i KONKURENCIJE !
Ja ne znam ko to jos placa :D