Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uhapsite komplet udruzeni lopovski poduhvat SDA-SBB, jer je to jedini nacin da se rijesimo korupcije. Bakir kolovodja, pudlica Fahro izvrsilac.
sto si bolan trazio da izlazis.. ogladnio?.. sad ce Adelaida sa 4 kovrca bureka i litar i po jogurta..
Mi nemamo nikakvih sankcija za kriminalce i njihovih udruženja SDA, SDS i HDZ. Prvo što su uradili su da SKROJE KRIVIČNI ZAKON PREMA SEBI. Za osiguranje stavljaju prvu rodbinu za direktora mpolicije i tužioca. I onda traže da se ukine BiH jer IMAJU SVOJE KAVLITETNE KADROVE !! Evo kakve. Al ne bi njih bilo na vlasti da njije onih smradova iz EU. USlov za kredit MMFa novi krivični zakon, pa kad ga donesete OND KREDIT. A u zakonu za mito godinu dana pritvora za gradonačelnika, 5 godina za hadžije!
Trba ovu kerinu svezat na lanac za svaki slucaj da ne pobjeze, spremno je to na sve.
Izo uputio pismo podrške ekscelenciji Galetu
drzi se galijasevicu uz tebe su ministri ratni profiteri uhljebi i naravno raja iz treceg paviljona kpd zenica
ovi iz trećeg paviljona napravili i majice Je suis Galijasevic
Cuj krivicno djelo "primanje dara ili drugih oblika koristi", ovo je cista iznuda isto kao sto je radio Hatic, kao sto je Izo itd itd... ista bagra