Okružni sud u Bijeljini
0
Odbijena žalba Fate Orlović
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ @JA BiH 29.09.2010. u 14:49 samo naprijed, BiH je demokratska drzava tebi niko ne moze uskratit to pravo dok ne narusavas prava drugih osoba, pa nije BiH kao tzv PC.
bas mi je zao ovog KOBILICA alijas obilic.jadnicak ono bi da je obilic kako je tuzno kad se sramis svoje istorije pa na silu bi da si nesto drugo. KOBLIC KOBILIC KOBILIC KOBILIC KOBILIC KOBILIC KOBILIC KOBILIC KOBILIC KOBILIC KOBILIC KOBILIC KOBILIC KOBILIC KOBILIC KOBILIC HAHAHAHAHAHHAAHEHEHEHEHEEHEHEHHEHOHOHOHOHOHHHOHOHOHHOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHOHHOHOHOOHOHOHOOH
@Vuk Bio bi ti jagnje, a ne VUK.......
@AA Sta nema? Protiv cega se boris svo vrijeme?
A sta bi ti Nina? Mada bi bilo fino da si ti mlada i jedra vamo blize :)))
SPC na KRC fata gigant
dokinuti
JA BiH jeo gov...na
@Kobilicu! Imate srece sto je jadna nana Fata stara, da sam vam ja na njeno mjesto.......hehe
Glupane nema ... upravo se protiv toa i borimo sve ovo vrijeme ...
Cestitke na jos jednoj presudi u korist ukidanja Republike Srpske. Hehe. Ipak ima visi sud od ovog iz Bijeljine. Onaj u Sarajevu. Da se zna hijerarhija u nasoj drzavi.
Cestitke na jos jednoj presudi u korist ukidanja Republike Srpske. Hehe. Ipak ima visi sud od ovog iz Bijeljine. Onaj u Sarajevu. Da se zna hijearhija u nasoj drzavi.
Strasbourg
baba, pređi na hrišćanstvo. Sve vjerske objekte je u prošlom ratu trebalo sravniti sa zemljom..
zasto ta jadna nena ne ponudiu oglasu da zeli da cisti svoju avliju a da je stara i nemocna i da joj treba pomoc, mislim da bi se javilo dosta ljudi dobre volje da pomognu staroj zeni oko ciscenja i uredenja dvorsita, pa nece mi SPC govoriti kako cu uredjivat svjoje dvoriste ili je to tako u boljem dijelu BiH, SPC pa ostalo.