Vanraspravno vijeće Suda BiH
0
Odbijena molba Hrvatske za izručenjem Glavaša
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
problem je u zakonima, i hrvatski i nas kazu da se ne moze u ovim situacijama izrucivati, problem bi se naj bolje rijesio nekim bilateralnim sporazumom izmedzu bih i cro, tako to rjesavaju \"normalne\" drzave
Oni nama Jelavića, mi njima Glavuču!
Ima li još kakvo govno da nam dođe da ga malo pričuvamo? Svakako da ga trebamo izručiti, ali prvo bi oni morali Jelavića. Oni tog zlotvora duže čuvaju nego mi ovog brabonjka.
hahaha... pa nek sada Hrvatska napokon rješi ovaj pravni propust s BiH, neka ne izdaje i povuče dvojna državljanstva, neka isporuči Kung-fu Jelavića koji se diči po hrvatskim medijima kako lahke šale zaobiđe granicu BiH s Hrvatskom i tako se ponovo dočepa slobode, ili neka ovaj zakon važi a ko će kome dohakati i da li ćemo biti taoci pojedinaca neka sami presude...
toooo....DOBRO DOSAO GLAVAS! Jos jedan zlocinac! mi cemo postati svicarska -- neutralni (za zlocince)! Stari, bicemo bogati, Srbija de sad i vi posaljite svoje zlocince kod nas! ovo nam samo moze biti dobro! Politika se razdvojila, ali kriminalci su ostali u SFRJ; s tim da je bosna im postala centar svijeta! Eto, sta vi hocete, najbolji smo! Uskoro, ce i Afganistan i Francuska slati svoje teroriste! SAMO NAPRED! Jedva cekam dan kad nam amerika bude zavidila, kao sto sad zvidi afganistanu! RS, trebali bi sad vi primiti Mladica i reci da je drzavljanin RS-a, haha, i onda ce biti prejako! Ali treba nam jos samo bosnjacki zlocinac, pardon imamo Hamdu Tigra! hahahahaha...super, ajmo ponovo ratovati, ali ovaj put udruzeni zlocinci balkanskih ratova protiv svijeta! Pobjeda je nasa, u svakom pogledu! Jos nesto, jedva cekam da se glavas pocne baviti politikom...haha, nek postane predsjednik Hrvatskih Bosanaca, bar se nece zeljeti odvojiti i pridruziti Hrvatskoj1!!!!!!
OSTRI SABLJU OSTRI KOLAC I PRIPREMI JASENOVAC !!!
--------------------------------------------------------------------------- ___________Bosnjascko srce i ust@skha dusa ________ __________od 43 sve do danas KUCA !!!!_________ ___________ U ________________ _________________ ______ ZA DOM SPREMNI !!!!
UVIJEK dobro dosao gospodine Glavas!! Imas i imat ces mjesta dokle god je casnih bojovnika HOS-a, Armije i HVO izdajice i smecari koji rade sa c3tn!cima mogu samo da ti ga pushe!!! +U+
ne damo Glavasa mamu vam cet..
veoma jasna prouka srbima u BiH.. .. ovo nije vasa drzava..\"u se i u svoje kljuse\" gdje je sada Komsic da stiti multienticku Bosnu?
Dario, slusaj zbog takih nacista kao ti normalno da Bosna nikad nece u EU, samo gledas svoju vjeru i naciju. E jesi kljuse.
Zaista sam protiv branjenja kriminalaca, ali zašto bi mi izručili hrvatskoj njihove kad oni nama nedaju Jelavića i kompaniju? Ja sam za to da i jedni i drugi dovedu krimose do granica i da ih nabiju nogom u guzice i tako lijepo razmjene.
Čudi me da Predsjednik Komšić se ne obrati povodom ovog slučaja a da on se samo obraća kad je tema Srbija ili bilo što vezano za nju!
svaka cast! kad se sjetite izruciti jelavica, onda cete imati pravo na takve zahtjeve.. do tad mahanje
Dario, Izvini, al\' si stvarno glup. Ja bi da ti napisem nesto drugo, al\' na ovakvu glupost stvarno ne znam sta da napisem. Pozdrav!