Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eno skočio Fahro s tornja!
Je..b..em m.u z.e.n.u !!!
Na stranu sala i Zike placeni mesar ali ovom zalizanom OLEGU CAVKANU p.r.c.i.m staru na svakom centimetru korumpiranih nepravednih odluka sto ih je progurao ????
UBIO SE FHRO ZBOG ZIJE ahahahaha
@ ramizdelalic dje si j.e.b.a.c
sta mu je sa onom zenturacom gdje se sakrila ona seoska vjestica?
Palac gore ko nije skontao tekst hahahahaha
Ovaj izgleda k\'o psihopata.
ama, ljudi ne radi se o Ziji T., vec o miciciji ! ajde, nek mi neko pokaze drota koji na poso dolazi pjehe.svi imaju aute, po dvoje djece koja idu u skolu i zenu koja sjedi kod kuce.uz sve to , vecina nema svoju kucu ili stan. a jel iko vidio drota u tramvaju ili autobusu ???? i sve to stignu od svoje jadne platiceeeeee!!!!! bravo za njih , a malo i za nas !
Gdje su naše dame,da komentarišu ljepotu našeg Zije! Zijo je zijanćer,sad će da odleži najmanje 30 godina.Je li tako časni sude?! Ja mislil jedno 2 godine i on je na slobodi.Nažalost,to je tako!
ha ha ha ta ti je dobra.Neće taj skočiti sa tornja.
oleg cavka je sef zijadu turkovicu
SVI SU U TALU...I KRIMINALCI I POLICIJA. DA NIJE TAKO NE BI SE ZVAO ORGANIZOVANI KRIMINAL. PRIJE RATA SMO IMALI SAMO ORGANIZIVANU POLICIJU, DOK JE KRIMINAL BIO TOTALNO NEORGANIZOVAN.
oleg cavk je krtica
šta 90? dvjesta trista
pa turkovicevi prijatelji sa kojima je svokdnevno provodio vrijeme oleg cavka i daut bibic po sarajevskim kafanama oni mu pomazu i ometaju istragu narvno zbog novca a i zato sto su ucjenjeni
Zijoooo....oooo....Zijooo dođe li ti Radončić u posjetu??? Ma i on će uskoro za tobom moj Zijoo