Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbitnije je to da;TI;navodno ipak neshto svatash,i predpostavljam da u tom pogledu josh mnoge iznenadjujesh sobzirom da nikada,kao ni sada nishta pametno nisi rekao! Pozdrav iz\"REPUBLIKE SRPSKE\"
Mladen Ivanić \"Od referenduma u RS-u nema ništa\" E, stvarno? Dobro jutro Kolumbo! :)) Ipak bi mogao pasti jedan, oko dozvoljenog postotka zelene boje na srpskim carapama na srpskoj nozi.
ma to mi vlahadiji vičemo več 15g. a oni ko ovce dodo slabo jih to treniraš pazi da se ne zamjeni trener u nov. mjesecu malden kaže da nisi dobar trener za ovce i stoku
ma je li bogati pa vodi ih kuci, nama ne trebaju takvi ljudi sa takvim nacinom misljenja
Na osnovu onoga sto sam procitao o islamu mogu samo reci da one koje mi ismijavamo ovdje svi, vehabije, pozivaju bez truncice sumnje u izvornu vjeru.
Ja molim Allaha, Pravednog, Mislostivog, da mi oprosti i da me ucvrsti u islamu i usmrti na njemu, amin.
Potvrdjujem da je istina sa cime je dosao i da je istina ono sto je objavljeno onima prije njega, Isusu i Mojsiju.
Ja Darwin licno se odricem svojih bivsih komentara o vehabijama i svjedocim da nema drugog istinskog boga osim Allah i da je Muhammed njegov rob i poslanik.
blablabl
svinjo lolo Nikargvanska kupi novu jaknu ta ti se bas ofucala....
pa realan covjek zna da od toga nema nista, i da nikad nece bit, jedino sto mogu dobit je rat... zivjela BIH....
trt milojka
steta stvarno steta
Ja, Malorad Dodig, sam čvrst u mojim riječima. Bit će tako, kao što sam rekao: PC će najvjerovatnije, možda eventualno nekad raspisati, ako bog da, referendum. I za tim ću PC priključiti na struju- da moj srpski narod postane malo prosviječeniji))) P.S: Možda ću vam ipak prvo pokloniti struju
ivanicu jesi li htijo reci da oni j e d u g o v n a.