Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvala bogu da se vise pomjera
Vi fakatniste normalni, o kakvim stvarima serete
E sad ste ga vi poceli pametovati. Pomjeri sat kad ti pase, i tacka. A oni moraju reci u koliko sati, jer iako mali broj, ali ipak ima onih koji rade i tad.
@belfy, prije nego odgovoris nekome razmisli zasto je bas odabrano to vrijeme da se okrece sat. Upravo sto se zna da izmedju nedjelje i ponedjeljka u vremenskom periodu oko 3h radi najmanji broj ljudi. Ne radi ni gradski prevoz tako da ti nije bitno ni u minutu. Nista ne funkcionise u to doba kome bi bilo bitno da bas u sekundu nastima sat. I ponavljam, totalno je nebitno da li ces u 03:00:00 okrenuti sat na 02:00:00 ili npr sa 00:25:44 prebaciti na 23:25:44. Zato je preciznost na kojoj se insistiralo u ovoj vijesti presmijesna.
@Ma daj! bitno je onome tko radi nocnu smjenu recimo, a tih nije malo. razmisli malo prije nego komentarises.
\"...će u 3 sata 00 minuta 00 sekundi računati kao 2 sata 00 minuta 00 sekundi...\" Daj ne picajzlite! Nikad se ovako nije govorilo! Jasno je kad se kaze 3h ujutro da se radi o 3h! Kao da je uopste bitno da li ces sat okrenuti kad podjes spavati ili kad ustanes. Fakat smijesno.