Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sjedis u autu upalis grijanje, jos ako su ti zatamljena stakla, ma super scenario za pornic
ne treba nama nista. sto vam smeta sto se ovo otvara. svi pametni,svi pametuju,svi hoce nesto,a nista vam ne valja... hebem te bosno!
KOja glupost, majko moja, ti ljudi definitivno nemaju pojma o realnosti, umjesto da se konacno otvori multipleks kino, oni prave ovu glupost, i to jos na pragu zime-NE MOGU DA VJERUJEM , JOS JEDNOM!!!Ali, mislim da ce to brze biti zatvoreno nego sto je otvoreno!
dakle... ide dodatnih 30% zatamnjivanja bocnih stakala, i devetka pod sjedista, za ne daj Boze nekih \"moralista\" ako naidju ;)
eto ti povoda da vehabije organiuju hajku
bas me zanima kako ce se film gledati (ako ce se gledati) iz nasih auta: kroz sofer sajbu sumnjam da se moze sve vidjeti. nismo mi ko ameri, oni kabrioletima dolaze u autokina, molim lijepo..
ma ne treba nama nista, dosta nam je sto smo ovako pametni svi.... ali eto ako vec treba nesto da se desava onda neka svaki gradjanin sarajeva sastavi listu stvari koje su mu potrebne za normalan zivot pa neka se gradska administracija uhvati posla i ispuni nam zelje...to je najrealnije :) bas je cool biti vas sugradjanin!!!
dobra stvar, svaka cast za ideju!
bas super odes s malom gledas film a mozes i stosta drugo radit.bezveze sto nak sad ovo kritikuju.sta god ima nesto novo dobro je
namcor ne seri!
Kakvo sad auto-kino? Pa to je bilo u modi 1950-ih u Americi! Jebala vas auta, umjesto da afirmirate bicikle i pjesacenje, vi po autima. Dabogda svi vozaci pocrkali od debljine i silnog sjedenja za volanom ko oni americki idioti! Narocito ona rijeka morona koja se vikendima sjurava u centar grada izigravajuci Maria Andrettija. Sta je sa kinom Dubrovnik i multipleksom? Sta je sa afirmiranjem pjesacke zone i zabrane saobracaja u ovom jebenom centru od grada, gdje se ne mozes okrenuti od automobila?!
@memo: a poslije zime dodje pro.... pro..... ma braavo proljeceee...
super, jos jedno mjesto za fackanje... valjda nece vehabije naletiti da biju parove, sto me en bi cudilo
memo je moron.
koji moroni. otvaraju auto kino a zima se blizi. bas me zanima ko ce pored karte da placa i benzin koji ce potrositi da ugrije unutrasnjost auta.