Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerika je veci prijatelj Bosne nego i jedna Evropska zemlja i nasi politicari treba se trude da to prijateljstvo bude jos vece....Dok je Amerika nas prijatelj za buducnost Bosne se netrebamo bojati...U.S.A and BIH 4EVER !!!
E moj Ingliš koji će mi k...c tvoja viza na deset godina kad moj novi BiH pasoš vrijedi pet i onda oopet moram vaditi novi za 124 eura.....
ja nevolim ameriku, volim samo islamske zemlje.
I THINK THAT IS VERY GOD NEWS FOR PEOPLE OF BOSNIA&HERZEGOVINA.THANK YOU MR ENGLISH.
Pa majmuni jedni, nisu to radne vize, ajd\' dodjite sa turistickom pa se zaposlite u USA. Sto se tice radne snage, ne sekirajte se, ne trebaju nama ljenstine koje samo ispijaju kafu.
fina prica o vizama http://www.automotosvijet.com/ostalo/osvrt-redakcije/1598-njemaka-tortura
Vjerovatno im ne dostaje jeftine radne snage. Zaboli njih uvo za BiH i gradjane
pa to su pokusali 1992, ali im nije bas uspjelo. Sada hoce da osiromase narod u BiH, a vizni rezim ce sve do tada postojati dokle god je nekome dobro u BiH. Kad narod totalno pukne i bude spreman na bijeg, onda ce otvoriti granice i eto ciste krscanske evrope. Sta siptarima na kosovu spremaju,...samo mi to jos nije jasno.
o. kakve su to optuzbe i po kojem osnovu dolazis do takvih zakljucaka? glup si ko tocak cojece. ovo sto sam ja rekao je u vezi tajnog strateskog akciono-operativnog plana, ovo nema veze ni sa kakvom politickom ili vjerskom ideologijom. da li tvoja tokmasta glava moze shvatit tako nesto?
fiki jel\' se to javljas iz MAOCE donje ? P.S. da tebe i tvje ahbabe hoce iseliti bilo bi nam svima bolje. SMRT FASIZMU - SLOBODA NARODU !
Ljudi vam samo otvaraju nove mogucnosti i nista vise........
svaka cast americi, amerika je prijatelj bosni i hercegovini, dok je eu-a ta koja unistava bih-u....vidjeli smo sa vizama kako eu-a ponizava bosnu hercegovinu i bosnjake....
ne nasjedajte na ove podvale. iz pouzdanih izvora sam saznao da hoce da isele cijelu bosnu pa da mogu radit sta hoce
HAHAHA AJMO SVI U SAD !