Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ne kontam \"zasto brisete komentare koji nemaju uvredljive sadržaje???\" Po istim \"kriterijama\" Sarajevo-X brise i moje komentare, koje pisem sasvim jasno i glasno: bez uvianja, kriptickih formulacija nego direktno konfrontirajuci ovdasnje diplomate i glasnogovornike turboidiotske estrade. Sarajevo-X prati sadrzajnu politiku lazne pravednosti, koja uvazava i pravda brisanje komentara, koji su \"provocirali\" frakciju nacionalista sa: istinom! ^^ Borba je tek pocela, dolaze druga vremena, koja ne dozvoljavaju leftine brezobrastinje i svhatcanje psihickih problema kao relevantan dio javnog i licnog misljenja.
@Cenzor kod Sarajevo-X-a Znam da nema smilsla sa vama diskutovati, ali ne zaboravite: Balkanskom nacionalizmu nije smetala ni Titova naredba o sutnji. Samo jedana otvorena diskusija sa apologetima mrznje/podjele i njihovo odkrivanje na raznim javnim povrsinama je efektivno!
zasto brisete komentare koji nemaju uvredljive sadržaje??? cak sta vise - konstruktivne prijedloge i komentare koji su odraz nas normalnih ljudi, koje ne zanima politika ni sve sto uz to ide... nas ljudi koji zele da napreduju u ovoj drzavi,da rade, da spasu sto se jos spasiti da... komentare koji bi trebali da prosvijetle ove politicke ublehe...
Fashističko- reketaško- staljinističko- mesarsko- crnokošuljaška bagro, na čelu sa Zlajogluom, PUSHIONA vam je!
Pa kako ce nasi cobani bez Dejtona dajte molim vas..........za njih je Dejton sveta krava ( ali kad ga oni interpretiraju kako oni zele ) !!! SIKTER
32 komentara a ja treći. I CooperFild
Inzko ne smijes gaiti volju jednog konstitutivnog naroda - Hrvatskog!
brisu se komentrari, da inzko ne bi dozna sta narod misli?
opet ovi mamlazi sa svojim \"prelomnim datumima\".... pošto narod ništa ne pitate no o EU ni o NATO evo da vam narod kaže: MARŠ U PM BJELOSVJETSKU ODAVDE I POVEDITE BAKIRA I SVU BAGRU ZAJEDNO
Nismo mi glupi dok vam ne damo treci, ni podjelu BiH. A te bajkice o poboljsanju mozes pricati nekom drugom. E sad svojoj klapi preko FB reci da lupa minuse!
Samo dragi Hitler moze pomoci Bosni i tacka.
\"@@besjeda (II.dio) Jasno je, da ti svaka plemenita borba lici na najnegativnije ljudske poteze. :D To je nacionalisticka logika, malo naopaka ali zabavna. \"Zato,podrzavam komadanje tkz. BiH!\" Ja takodjer podrzavam da ti neko pokaze jedan granicni prelaz, i da te olakasa od tvoje muke nogirajuci preko istog. \"U Evropi se sve vise reklamira da je propao princip multietnicnost, Zato se pocelo rjesavati problem na osnovu aktivne integracije, da se ne zivi jedan sa drugim paralelno nego zajedno, nisi mi nesto i toku kako izgleda... \"cekamo da se to prenese na prostore BiH.\" Cekas, da neko jedan problem(!) prenese u jednu drzavu? Trebao bi ozbiljno jednog doktora konzultirati... \"Stop unitarizaciji,stop evropskim palestincima! \" Opet ti kazem: ako ti se ne svidja, pa-pa u jednu od susjednih zemalja. Ovako neces nista postici.
@@besjeda \"da se kazni Bosnjacko licemjerstvo.\" Paranoia je teska kosulja \"Ja apsolutno podrzavam dijeljene u torove\" ..posto nisi najbistriji. \"Prije 20 godina zestoki separatisti i navijaci dijeljenja u torove.\" Da, da..1991 su bosnjaci u jednom multieticnom drustvu bili najveci seperatisti, posto je to najbolja metoda cuvanja cjeline Bosne i Hercegovine. :D Ono, sto ti je zbilja od kvaliteta su te droge, koje koristis. \"Na zalost,ne iz ideoloskih razloga,nego samo zbog sopstvenog interesa,lakse majorizacije drugih naroda\" Posto bi majorizacija prosla bez ikakve kritike ili pobune. :D \".Da preciziram,Bosnjaci naj veci oportunisti i zastavice u vjetru na ovim prostorima,bezkarakterni i pokvareni,bezkicmenjaci!\" Zato sto ne uvazavaju maksimalisticke zahtjeve i imaju opravdan interes za jednu cijelu teretoriu.
ugodan vam ostatak večeri gospođe i gospodo.ovo u opće nije toliko ispalo krvavo kako je loše derano.bar za večeras.nadam se daljnjem konstruktivnom dijalogu. HERCEG-BOSNA iznad svega! HERCEG-BOSNU nizašto! i za kraj jdenu od Benjamina Frenklina \"Oni koji mogu odustati od bitnih sloboda da dobiju malo sigurnosti privremene,ne zaslužuju ni slobode ni sigurnosti.\"
Serviane,slugo -chobane, ti mozes podrzavati komadanje necega sto je tvoje,a Bosna niti je bila tvoja niti ce biti niti ces je moci komadati.U Vlahiju kod pradida pa komadaj do mile volje