Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma izvadis potvrdu sa fakulteta i odes sa indexom po kartu... vjeruj nece ni pogledati jesi li vanredan :D
@Rhastaman: vanredni su i izabrali da budu vanredni kako bi imali vremena da rade i zarađuju. inače su i oni mogli biti redovni, pa makar i samofinansirajući, dobili bi kartu. al kod nas svako hoće i jare i pare e pa ne može! budite sretni da su u ovakvoj državi barem bilo koji studenti dobili bilo šta!
moram se sloziti sa pipom. tabanajte. u zdravom tijelu zdrav duh. ilidza carsija, 45 minuta.
Koja smo mi gamad FUJ FUJ FUJ sad se djelimo na redovne i vandredne FUJ FUJ FUJ, i ja sam redovan student, i sta sad mi smo dobili karte za petobu a za ostale kolege nas zaboli neka stvar FUJ FUJ FUJ zato nam i jeste ovao kako nam je; nije ovo nis jos gore treba da nam bude FUJ FUJ FUJ!!!!!!!!!!!!!!
Bologa proces na poznaje vanredne studente, tako da njih bi trebalo biti jako malo... Ukoliko ih ima vjerovatno i rade, pa sebi mogu priustiti radnički kupon :)
@dodjite sebi: nisi u pravu. zajedničko vanrednima i samofinansirajućim je da sami plaćaju svoj studij, ali razlika je u tome da vanredni ne moraju prisustvovati predavanjima a samofinansirajući da, ipak su redovni :)
@jope: Karta važi do 31. 12. @student: probaj, pa ćeš vidjeti, ja ti iz iskustva govorim :)
Šta reče da imaju besplatno? Dom? Povlastice u telekomu? Baš me fino nasmija. Jadni vi osnovci.
GrbaĆa, tišina tamo! I mi smo bili u osnovnoj i srednjoj školi, znamo kakvi su troškovi u osnovnoj, kakvi u srednjoj školi, i kakvi na fakultetu. Ne lupetaj ovdje, i ne brukaj se više. Isto vrijedi za vanrednog koji valja gluposti za redovne. Svi redovni babini i mamini sinovi? Sine moj, ja sam znoja i truda uložila i u školi i na prijemnom da bih upala u redovne, jer ne bih sebi mogla priuštiti vanredan studij. Isto tako i veliki broj mojih redovnih kolega. Također, status vanredan više ne postoji (bar ne na mom fakultetu). Postoji status redovan samofinansirajući (nekadašnji vanredan) i Distance Learning. I svaka čast za ovo, 20. aprila ću se nacrtati na šalteru tamo da preuzmem kartu.
da, daa .. inace svi redovni studenti su upisani preko stele, niko nije upisan jer je to zasluzio .. ne laprdaj Bgt ;) upisana sam kao redovan jer sam imala dobar prosjek u srednjoj i polozila prijemni.. to sto ti nisi ucio kad je trebalo to je tvoj problem ;)
Zašto mi osnovci i srednjoškolci moramo plaćati kartu dok to studenti ne moraju. Sve im đaba, dom, prevoz imaju povlasticu u Telekomu itd......Do kada će se diplome dobivati preko grbaće poreskih obveznika. I sutra ti isti šupci odoše bez viza na zapad.I tada će tražiti da im neko da za voz ili avion. Jadnici nemaju a kafići svi puni k\'o šipak.
@dojite sebi : svaka cast da neko konta :)
halo ljudi, vanredni studenti su sada moderno nazivaju \"samofinasirajuci studenti\" ... kakva je frka?! :)
Ocekujemo proteste vanrednih studenata u skorije vrijeme!
jel vazi godinu dana od dana kupovine, ili vazi samo za akademsku godinu,,,