Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj, na licu mjesta otklanjani sitni kvarovi poput zamjene neispravnih sijalica? Baš me zanima kako su to izveli na ovim modernijim autima, gdje moraš skinuti karambolku i još štošta, da dođeš do sijalica u farovima :)
Ko i prošle godine, vidi temperature, džaba derali zimske gume, komotno može i sa ljetnim a lance u gepek.
veoma glup zakljucak..to se ljetne gume ne deru nikako jel,to je ljetna kao puno jeftinija od zimske??po tebi zimska guma treba samo kad je snijeg po cesti..
riveru : provjeri kod vulkanizera da je sastav zimske gume različit od ljetnje i da svaka ima svoje vrijeme. Ne treba biti puno pametan pa da shvatiš da ima "zimska" i "ljetnja" guma. Zimska je predviđena i projektovana baš za snijeg na cesti a ti ako misliš da nije onda izvini zbog glupog zaključka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)