Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
,,, SENGEN PiPA SADAKA JE MRTVA USE NASE I PODASE BOSnjaci !!! . .ALIJA PUSTI VODU ???
Alaj volim ovaj rezim bosanci u toru a hr. u eu bjezi..
ja ovih srba sto dosadjuju ovo nije realno
neka sad nam dignu carinu na robu iz eu, da narodu dode iz guzice u glavu, pa opocne da sije njive, a ne da sume rastu
Sandzaklije su Kurdi Balkana. Nemaju svoju drzavu.
Bosanci su staro hrvatsko cvijece. Nisu nista uradili u Mostaru
Sandzaklija, iako ti je to prirodan potez, prekini se vec jednom uvlaciti ovaj put Hrvatima u paksu. Ako ti je to proslo kod vasih Srba, kod Hrvata nece. Ne vole vas ni oni, a Bosanci jos manje! U Hrvatsku ni ne dolazi. Ne trebaju njima dileri, a nisu ti to dobre Bosnje sa SDA da te dovode u firme koje ces im upropastiti. Hajde malo sad u rukVerAC, hajde ti kuci svojoj.
Hrvati nisu pocinili zlocine u Bosni
Sandzo uzmi svoj srpski pasos i m..a..r...s..h.. natrag u G00zinje odakle si i sljegao. Sta hoces? Pokrao si po Bosni, pa bi sad da bjezis sa Hrvatsku i da probas to i tamo ponoviti? Kakva braca, kakve gluposti! Srbi su tvoja braca ciji pasos imas na srcu, pa hajde njima! Sta cekas!!! NOGA!!!!
Bosna i Herceogovina-Hrvatatska
Ja koliko znam, turska jedva čeka ulazak u EU http://www.vecernji.hr/vijesti/erdogan-zelimo-eu-najkasnije-2023-drugo-nas-nista-ne-zanima-clanak-470589
Bosna isto treba postati Hrvatska.
Bravo za odradjen posao....
Bosanci su isto Hrvati. NE samo cvijece vec i braca.
@cenzura?? Bjezi, bjezi, u propast, zivi bili pa vidjeli! Ako hoces da znas, eno poslije grcke, spanije, portugala, sada prijeti i francuska privreda da kolabira...toliko o evropi...turak je pametniji od nas sviju što ne želi u tu zajednicu!!!
SVI MI KOJI BI VOLILI DA SVRSIMO DODIKU PO CUFAA :D