Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lagumdžija, komšić, nikšić, hadžić, ivanišević, pudarić, hadžiomerović, kaletović, avdić... nakon ove garniture silajdžić djeluje kao dobri samarićanin.
HARIS I SAMO HARIS SREDIO DA BUDEMO U VIJECU SIGURNOSTI :D a zato komsic nezz beknut pa voda prevodioca... a cek ovo federalna vlada obecanje je predizborno bilo da se voza autobusom hahahahaha NIKAD VISE SDP NI SDA ... za BIH ima seljaka al imaju i njaboljeg HARISA
Od koga je dobro je i 12 :-)
heheheh dobro\'j pa mene niko ne spominje, da samo znaju kol\'ko sam ja obec\'o hrkkkk pu hehehehe
Sramota je da se za ovakve stvari daju pare. Naučnici koji imaju vrhunske ideje za istraživanja koja će spasiti živote i živote ne mogu dobiti nikakvo financiranje a nevladina udruga \"Zašto ne\" koja nikad nije objavila ko su joj članovi i ko je finansira dobiva novac da DOKAŽE NEŠTO ŠTO SVAKO DIJETE U BIH ZNA!!! Koji je smisao ovoga? Hoće li se vlade prepasti netransparentne udruge i početi ispunjavati predizborna obećanja? Stvarno je dno dna na ovakvu glupost davati novac u vrijeme krize.
jedno od tih obecanja je bila i dzamija u Neumu...mogli ste nam makar to ispuniti,bagro!!sad kad idem na godisnji moram unaprijed otklanjat za 10 dana,jer u Neumu nemam đe
Dobro da se neko od nevladinih organizacija sjetio prikazati ovaj užas...jer kako stvari stoje pokret \"DOSTA\" i njemu slični, koji su razapeli prošlu vlast- takodje lopove i hoštaplere, uveliko rade za SDP jer sad se ne oglašavaju.
Hajmo se sutra swi spaliti pred zgradom wlade
Brojači obećanja, to je neko mnogo važno i teško zanimanje u nas
A sta kaze Lagumdzija, samo da ja dođem na vlast bice svima bolje. Valjda je mislio na sebe. Klasika. Znam samo da cu na slijedecim izborima zaokruziti Silajdzica, za SDP nikad vise.
A i vas (ne)vladinih, mi je pun k.u.r.a.c!
zato sto su nam cijene ko u zapadnoj njemackoj.
U raji ima naziv za one koji vjeruju obecanjima hostaplera ; Levat !
Svaka cast fotograf, pred tobom je buducnost
Trebate i vi glasati za gospodina Dodika inace ste propali sa tim vasim nazovi politicarima.
MAGARE